God morgen igjen.

For noen av dere er dette en skjeldenhet og den er til salgs, 40 000.-Bath så er den din. Dette er vel en Honda Benley 125ccm fra 1960, som vistnok er i god bruks stand, bare sette i batteriet å kjøre sier eieren. En inntresant motor sykkel fra min barndom.

Denne lille knallerten har dei laget det flotte eksosanlegget på, et skikkelig fint stykke arbeid er det, jeg har selv prøvd å sveise tynne rustfrie rør, så jeg ser at dette er bra.

Dagens sidevogn har også en lampett / arbeidslys, synes kreativiteten er upåklagelig. Og sånn er det vel ofte i land som ikke har så mye å rutte med, der er oppfinnsomheten enorm. Og ikke noe blir kastet, tror ikke det finnes så mye å ta vare på her, som på noen miljøstasjoner hjemme. Kanskje vi bør lære noe der angående dette med bruk og kast. Når det kastes her, da er det sluttkjørt vil jeg tro, og ikke noen klarer å reparere det.

Her tar dei ned palmeblader som ligger mot strømlinjene, sjekk den lange fiskestanga som dei har montert en form for kniv på enden, dei legger kniven over palmebladet og drar nedover, egentlig ganske effektivt.

Dette er et oversikts bilde av stranden i Kamala, dette er ikke en plass jeg synes om, men en del mennesker gjør tydligvis det. Mere muslimer her, og da finner jeg heller en annen plass.

Her er fra en annen strand vi besøkte, dette er etter Kamala. Fin liten strand og et skilt som fasinerte oss……..

Sjekk teksten og det er minst 3. meter ned til stranden, kan her ha vært noen fulle skandinaver som trengte rettledning en gang ?

Her ble trærne benyttet som tak konstruksjon og støttepillarer, egentlig ganske greit da og spare naturen og bruke den på denne måten. Minuset må da være at det blir stadig høyere under taket, og kanskje detter det ned en dag, men det er jo “later” 🙂

Grillen ble drevet av en vindusvisker motor, som er jo greit. men den elektriske oppkoblingen er ikke imponerende, vet ikke om det kommer godt nok med på bildet, men slett arbeid kan det kalles…