God morgen folkens.

Nå nermer det seg hjemreise, og det gleder jeg meg faktisk…………….ikke til. Synes det å sove i 25-27 varmegrader er blitt greit, og av bekledning jeg bruker her, er det ei lita stuttbrok for stranda, og lang stuttbrok for kvelden samt T-sjorte ..og myggspray. Ingen tykke ullsokker langt opp over leggene, ei heller igjenn knappa jakke..Trives nok best i varmen, så den globale oppvarmingen gjør det kanskje levelig for meg i Norge snart 🙂

I dag blir det sidevogner igjen siden jeg er så fasinert av dei. Denne selger mat av ymse slag og jeg fatter ikke at dei små syklene, med dei spinkle hjulene holder sammen. Nå skulle en tro at alle bare så vidt siger på fram, men det er ikke tilfelle. Noen kjører ganske friskt med desse apparatene. Men denne her er nok mere saktegående, mye stasj og voksen dame som sjåfør.

Taxi i denne utgaven ser jeg skjelden, og her var det faktisk ganske mange samlet. Noen rimelig nye og andre brukte, men ingen var nedsarvet. Såg ut for at standaren var veldig god her, langt over snittet for landet. Her var det mest damer som sjåfører, om det er betryggende det vet ikke jeg :-))

Her er vi kommet til et veikryss som heller ikke stemmer med kartet, kjøpte jo veikart for å kunne orientere oss, men det var nok tildels bortkasta penger. Ikke fant vi ut hvor vi var, ei heller hvor vi skulle. Kartet ble vist fram for noen lokale herrer, men dei hadde nok tydligvis ikke sett et kart før. Vi kom dit vi skulle til slutt, med å spørre oss føre, så GPS er vel ikke dumt her heller, eller kanskje enda viktigere her ?

Denne kua hadde tydligvis sin egen vasker, vil vartfall tippe at den er der for å nyte noe mat eller dra noen form for nytte av kua, og da får vel kanskje kua noe igjen. Ikke vet jeg da jeg er lite inne på sånne saker, vet at det ene er ku, og det andre er fuggel..

Denne herremannen er elektriker, og vi ble vel ikke enige om dette er høyspent som har kommet ned, eller om det er lavspent som er montert på rett plass smiley

Ha en flott dag alle sammen…