Da kommer det enda noen bilder, og litt tekst. Er jo kommet til Norge og Njord A plattformen, ute i havet, det bøljer mye mere her, en i Karon og jævla mye kaldere. Skjønner ikke at jeg tidligere har reist på MC-treff om vinteren. Husker ikke om det var frivilligt smiley

I dag får jeg vise noen bilder fra leiligheten jeg bor i når jeg er i Karon, noen vil vel kalle det en hybel og det stemmer nok det også. Døren i bakgrunnen er ut til en liten balkong, som det er rigget opp en liten vaskekum på, og det en ellers måtte trenge for å lage mat. Typisk Thai, dei stiller ikke så store krav som oss, og jeg tror vi har noe å lære her.Et passe stort rom når en skal vaske her, og badet/ toalettet er også greit. Her har jeg ikke bodd før, da denne ble leiet den dagen jeg reiste hjem forrige gang. Den er også noe endret i innredningen etter at bildene er tatt. Bordet som Tv står på er kommet der PCen er på bildet, og Tven er kommet opp på et skap, men i samme hjørnet som på bildet. Så har jeg kjøpt en liten sak til å ha PCen på, med hyller etc.Den ble plassert der hyllesaken står på bildet, og den portable Air-condition ble montert ved siden av kjøleskapet ( bilde 1 ). Og det er ikke bare min gud ( PCen ) som fikk plass her, Budda troner på toppen, med all sin stas og tilbehør.

Damene på massasje sjappa ( hva skal jeg ellers kalle det ) fikk jeg endelig samlet, sammen med kona på det ene bildet. Den unge og mørke bakerst jobber noen dager, og går på skole noen dager, dette for å lære alt dette med massasje og manikyr, pedikyr og ansikts massasje…og sikkert mere som jeg ikke vet hva heter eller er.

Bilde to har kona tatt, der er sjefs “grisen”sammen med damene..Og kongen med kone, og selvsakt Budda i bakgrunnen. Og dama oppe til venstre er bokfører i tillegg. Så sirligt og flott innføring av timer og penger hun gjør hver morgen, imponerende rett og slett. Dama nede til venstre har funnet seg en kjærest i Ungaren, og reiser dit om noen mnd. Håpet hun fikk jobben igjen når hun kom tilbake, det tror jeg ikke er noe problem da hun har et lunt vesen og et godt smil, og i tillegg godt tekke med kundene. Egentlig så føler jeg at alle damene er flinke og snille, og yter god service…for det er jo det dei også lever av.

Hvem kunne tenke seg at det var dette jeg skulle styre med, i stedet for motorsykler. Verden forundrer oss alle stadig vekk, og ikke minst meg selv.