Dagen i dag føles også som juks, sitte ute i kalde nordsjøen og skrive om Thailand. Men dere skjønner det vel, jeg vil tilbake snarest for her ute fryser jeg. Bølger er det her ute på Haltenbanken, og dei er nok større en dei som jeg viser fra Thailand, forskjellen er at her ute kan jeg ikke bade, og vartfall ikke lett påkledd.
Å bade i sånne bølger er morro, og når temperaturen i sjøen er nærmere 29 grader, da er det gøy. Min venn prøvde seg på et lite brett, og det ser ut for meg at det er ikke lett å få dette til. Her er min venn inne i bølgen, i stedet for oppe på den :-)Bølgene ser ikke store ut kanskje, men du verden for en kraft det er i flytende veske, altså ikke sprit da 🙂
Mye understrømmer kan det være til tider, noen så kraftige at stranden blir stengt. Dette er mest på Karon stranden, her på Kata er det mye skjeldnere at dette forkommer.
I fjor har jeg hørt at det røk til noe over 10. personer på Karon stranden, dette er stort sett folk som ikke respekterer dei røde flaggene, og badevaktenes anvisninger.Dette er stort sett noe som forekommer utenom våres sesong i Thailand, altså våres vinter. Dei lokale badevaktene er da ikke dumme, og dei også vet at det er penger til alle når stranden er åpen, så dei stenger ikke for morro…