Da er det atter noen bilder fra havet, i Thailand selvsakt.

PS… bildene et kopiert fra min Svenske venn, så det er han som har opphavsretten. Her ligger det også en giftig fisk, som heller ikke er lett å se.

Her ute på Haltenbanken vet vel dei fleste hvordan det ser ut, i dag er det bøljer og jeg er på grensen til sjøsjuk, vartfall skallebank på grunn av dette. Har vel aldrig sakt at jeg er sjøsterk, enda så mye jeg skrøner 🙂

I varmen er det mange fine fiskesorter og et utvalg av farger, det er egentlig god nok grunn for å dykke.

Nå kan jeg ikke fortelle hva alle fiskesortene heter… men jeg vet at det er fisk.

Og i Thailand er det ikke nødvendig at fisken er stor for at den skal spises, her spises alt mellom jetfly og ubåt, som fisk, fuggel, dyr og innsekter. Men tilbake til dagens tema, som blir det samme i morgen, vil jeg tro. Her på bildet under så mater jeg fisken med ris…noen ganger lykkes det at dei stimler sammen rundt meg.

Snart er det slutt på bilder fra Thailand, og å lage noe Blogg saker fra Njord ser jeg på som bortkastet, eller ?. Hjemme blir det vel heller ikke mye før sommeren ankommer, og saltbilen er parkert så jeg kan kjøre ekte motorsykkel.

Nyt fiskene og deres flotte farger..