Dagen i dag … den er som i går. Det bøljer og gjynger og jeg vil tilbake til varmen, ikke sitte her ute å fryse.

Men å se fram til pensjonen er jo litt å tenke på, men når den dagen kommer da har jeg jo mindre tid igjen å leve. Denne fiske er en ållignende sak, nå husker jeg selvsakt ikke hva den heter, men den bor inne i sånne hull. Og mens vi såg på, så var den lille blå fisken inne i munnen på den store, dette er kanskje en rensesak..eller om det var for å sjekke tennene smiley, det vet ikke jeg.

Hvorfor får vi ikke 15 år med pensjon/fri fra arbeidlivet mens vi enda kan nyte det, og så jobbe til lyset går.

Temaet er som vanligt fisk og sjø, og noe mere kommer etter hvert, fine farger og ymse fine fisker.

Grillen som jeg viste tidligere med dårlige elektriske koplinger, den er nå her i sin fulle prakt. Ingen skal si noe om kreativiteten i dette landet.

Regnet var ikke fraværende der mine venner var på dykking heller, her ser det ut for at det kommer en liten skur..eller skal vi kalle det monsunregn..eller hva det heter.