Dagen i dag … den er som i går. Det bøljer og gjynger og jeg vil tilbake til varmen.

Nå er det også bilder som mine venner har tatt, og jeg har fått godkjenning til bruk. Og bildene har vi gått i gjennom i sammen, så jeg vet litt om bakgrunnen, og hvem, hva og hvor 🙂

Nesten det i vartfall…det er dette med hukommelse eller mangel på det.

Denne båten hadde noen voksne påhengsmotorer og båten var stor også, likevel så gikk den over 50 knop. Med alle desse passasjerene ombord, og se alt utstyret også. Dette er egne båtturer for snorkling eller dykking…Blir fraktet til flotte plasser der alle kan nyte sjøen, med alt den inneholder. Her er det et riktig så flott bilde av desse fiskene som har tilholdsted inne i denne planten. Her er et enda tydligere bilde av denne ål lignende fisken som jeg selvsakt ikke husker hva heter, med det var denne som hadde en liten fisk jo var ikke i kjeften på rense jobb. Han ser noe tøff ut denne karen, eller sier vi skummel. Glad er den vartfall ikke, det ser jeg også…

Og det var det for i aften, ønsker alle en flott kveld…