På an igjen… med bilder fra varmen. Jeg må inrømme at det kan bli kjedelig med det samme hele tiden, men jeg har ikke mere bilder, en det jeg har “sippet” meg tilsmiley. Håper dere kan bære over med det, for jeg selv drømmersmiley meg vekk når jeg ser dette, og det er gode drømmer også, den eneste drømmen som overgår dette er …….. å vinne i lotto, smileyså mye at jeg kan flytte i morgen, for godt. Håper flere av dere er enig i at det er fint i havet, og når en slipper å fryse i tillegg, da kan det ikek bli bedre.

Fisk av alle slag… det stemmer vartfall. Nå har vi sikkert menge fine fisker i våres land også, men kommer ikke på så mange med friske farger. Dei fleste er vel som disse her, litt komunefarget…… kanskje det er offentlige fisker som passer på at alt går rett for seg, altså at sjefen blir rik, og alle andre jobber ræva av segsmiley. Flotte strender finnes det også mange av , også i Norge. Har sett det selv, og badet ut fra sånne fine strender i Nord Norge. Nå skal jeg ikke overdrive, men etter et bad på en strand i Nord Norge, så var det ikke vits med badebukse, var jo ikke noe å skjule etter møte med så kaldt sjø. Det er det som er den stor forskjellen, her er det varmere i sjøen hele året, er det er på det varmeste i Norge….på land. Denne fisken kan det ikke være mye mat i, og i motsetning til meg så er den veldig slank. Ser selvsakt ikke vekk fra at denne også spises, som alt annet som lever, eller har levd da.

Nå må en si det at bildene ikke kommer til sin rett på min hjemmeside, dei skulle vært større og bedre oppløsning. Dei ser så mye bedre ut når dei vises rett på en stor PC sjerm.

Ha en vakker aften, og det er fortsatt noen bilder igjen..til et par dager til..