Sitter å gaper i havet… og venter på bedre vær. Lavtrykkene kommer tettere og raskere en rekningene4 fra staten i mars.

Nå blir det sist billed runde fra Thailand…og du verden sååååå jeg lengter tilbake, til kone og sol, ferie og fritid.

Nå har jeg solgt min siste løps-sykkel, vartfall på papiret. Det er jo en epoke som er slutt dette også, om det er lurt… det vet jeg ikke. Men for helsen og lommeboka er det helt topp.

Men tilbake til Thailand… det er jo vakkert under hav overflaten, det er dere sikkert enig med. Denne fiske blåser seg opp om jeg har skjønt det rett, det er vel det samme som enkelt sjefer det. Mange rare fisker er det også i havet her nede, det er jo sikkert mye fint i havet hjemme også, men jeg tror ikke sjøen er så varm, og har så mange fine farger.

Om denne fisken er grunnen til den første U-båten designen vet jeg ikke, men det minner noe om hva en kar skrev om mange 100 år siden, og tegningene på båten er ikke så langt vekke, om jeg ikke husker så feil da.

Denne kanaljen er jo ikke til sjøen da, som jeg vet, men synes den er så spesiell og søt, at den får være gjest på min blogg.

Denne båten var vist utenfor stranden for å passe på noen prominente gjester når Tsunamien kom, og her står den inne på land ca. 1,5 km fra stranden. Og den blir vel stående som et trist minne om en stor ulykke som rammet mye av asia. Vi har ikke mye å klage på om det er noe flom i østerdalen, og at det regner mye i vest.

Siste bilde er av en lett beruset blogg skriver, som er lei seg for at han skal reise hjem neste dag. Men blir trøstet av fotografen av dei siste dagers bilder…en særdeles hyggelig mann og det samme kan sies om damen hans..

Og dette var siste seanse fra Thailand / Nordsjøen for denne gang.