smileyDa er bil og camingvogn mannen kommet til Grimstad.Her er det til og med folk fra Bømlo og Fitjar , så jeg fikk jo godt selskap. En fin liten by, som også viste seg fram med sol. Her tusler jeg bak kjentfolk fra Stord, som også synes byen til Arne K. er flott.

Båter var det flust av……. den ene caminknuseren større en den andre. Og her er en, som jeg håper har finansene i orden, for jeg hadde vel ikke hatt råd til diesel en gang, på en sånn diger sak.Og noen små søte snekker ( sjekter ) med flotte navn. Her var det et fint lite skilt, men den utøvende mannen var ikke å se, tror det er leeenge siden han var i virksomhet her.

Og nå har turen brakt meg til Valle i Setesdalen, der ble været mere hjemmekosligt, regn og litt kjøligt. Men fin hadde jeg det for det, nyter faktisk å reise på tur med bil og campingvogn ( sa jeg det ? )

Og når en er der, så kan en jo ta turen til Lysebotnen, over Suleskaret med bil, for første gang. Har da kjørt MC over der noen gangersmiley.

Utsikten hadde nok vært bedre på en klar dag, men en får jo inntrykk av hvor langt det er ned, til og med på en sånn dag.

Men å klare å komme seg helt bort til fossen, det fikk jeg ikke til. Kan det være alderen eller kan jeg skylde på skoene, været eller terrenget ?

Så ble neste avstikker fra Valle til vakre Dalen, og det staslige hotellet. Men først måtte det tusles en tur i naturen, er jo en naturens mann , skal vite smiley

Takk til Åge Samuelsen som gjorde det muligt så at hotellet står så vakkert der i dag.

Museum ble det også, for å se på hus som faktisk er eldre en meg, ja det er helt sant altså.

Da er det ikke så mye nytt fra bil og camingvogn tiden i år, men det kommer kanskje noen MC bilder i neste bolk.