Har fått litt ……….. bare litt, pepper for at det ikke skjer noe på hjemmesiden min. Så da får jeg kjøre en liten oppsumering av livet mitt dei siste mnd.

Racingen er solgt ut av livet mitt, så billigt som muligt smiley Så alt som er igjen er en sliten skinndress. Til og med dobilen er solgt, til fordel for en Thaiota Hi Lux (den er laga i Thailand).

Jeg var ikke den eneste turisten når jeg var en tur til Rosendal, på tur for å teste sjampingvogna..Så her er jeg med min nyervervede Tech7 vogn, på Våler i forbindelse med Classic Racing helgen.

…og selger unna siste rest av racing saker. At jeg er en god selger der er helt sikkert, for kjøperen 🙂

Dette bildet ble tatt på hjemveien fra Våler, brått var det fint vær og vindstilt opp på Haukeli.

Og så er jeg hjemme igjen, og ser etter “husdyret” mitt, denne er blitt veldig vant til folk, og meg, så den er ikke mye skuggeredd. Er her like godt på dagtid, som på kveldstid.

Så brått er jeg på tur igjen, sammen med en god venn som også er blitt sjampingmann, ( uten MC ). Akkurat som vanlige folk, og det minner meg om pensjons tilværelse. Men jeg er jo snart der så det er vel bare å trene på det smiley

Og når en ser på mengden med snø, så frister det ikke lengre med MC. Jeg bare innrømmer det, jeg er blitt frostig i di senere år. Motorsykkel er blitt for meg en sommer aktivitet.

Å gå i fjellet når det er surt vær, det går bra når en vet at en skal tilbake til et varmt rom. Men å bade her først ble ikke vurdert en gangsmiley

Er jo fint og sunt å gå i fjellet, det er meg blitt fortalt.smiley