Så har jeg vært på MC treff i år, jeg trodde dette var det første for meg i år, men det var det vist ikke. Hva gjør jeg feil som ikke husker sånt ?

Uansett så var været på vår side, så lite regn at det nesten var gøy. og det begge veier samt oppholdet i Fyresdal.

Treffplassen ligger jo fint til, litt mye støv ble det for noe ( ordet støv måtte jeg søke opp for å vite hva det betyr).

Men der jeg bodde var det blåbær og vakker natur. Og gassprimus samt turmat er konge synes jeg, og ikke alle er enig med det.

Og ikke minst masse trivelige mennesker, og lite “rusing” med motorsykler, det er nok ikke bare jeg som blir eldre smiley

Og så mange fine motorsykler det var der, alt i fra gammelt til nytt. Noen vekker gamle minner, om ikke alle minnene er like gode. Noen motorsykler fra min ungdomstid virket flere dager, og andre mange år.

Noen er også mere inntresante en andre, og jeg beundrer dei som tar vare på sånt, og bruker dei i tillegg. Og her er den rake motsetning, siste skrik fra Bayern………. sikkert veldig bra men litt mye “Gold Wing” for min del.

Så at dette kan huskes som en flott helg er sikkert, mye fint å se på ( motorsykler ) og enormt mye trivelige mennesker.

Og siden jeg tok meg litt ut på fredagskvelden ( ingen sex eller dans ) så ble lørdags kvelden tyngre, så da ble det å legge seg tidlig. Og våkne alt for tidlig, det er vel en sammenheng der smiley

Så her har jeg allerede spist frokost, pakket allerede kl. 08,30, og er klar for hjemreise, og dønn edru.

Tok en annen vei hjem, over Liosvingen, Mo / Byrte og kom ned ved Vinjesvingen. Og turen hjem ble fin, godt å varmt i Telemark og noe kaldere over fjellet.

Snipp snapp snute smiley