God dag folkens. Ankommet et døgn for seint denne gangen også……… feilen heter SAS vil jeg anta, samme surret sist gang jeg reiste nedover. Ble også møtt i Bangkok av et vær så vi er blitt så vandt til hjemme, sprutregn så det holdt.

Ellers ikke så mye å fortelle enda, da tiden går med til å ordne papirer etc. så at jeg kan reise ut og inn som jeg vil, i et år til.

Det er bekreftelse fra banken i Thailand, bilder og en masse diverse sjema og kopier. Får prøve å få ordna dette hos Immigration i morgen.

Vist servicen der er like bra som hos Honda i Patong, da er det ingen problem. Dei monterte inn et stømuttak på scooteren,(helt gratis og med et smil ), så at jeg kan ha med meg GPS når jeg skal til kontoret i Phuket.

Noen bilder fikk jeg jo tatt i dag, det ene er denne “søte” frøken bilen.

Og her ville ikke noen av oss bada. Kan ikke fatte at det lever fisk og andre skapninger her i dette gjørme vannet. Men liv såg jeg, det var faktisk en eller annen skapning som var oppe i overflaten.

Har lurt på å kjøpe meg en bil, helst da en PickUp fra Toyota ( Thaiota heter det vel her, da bilen er laga her) Å kjøpe ny har jeg slått fra meg, av flere årsaker, der den viktigste er at ingen tar hensyn til din “nye” bil, varfall ikke på samme måten som hjemme. Men denne PickUpèn er nok for gammel for meg ogsåsmiley

Det er en viktig ting jeg ikke har fortalt……… Air-condition virker ikke, håper reperatøren kommer i dag. Kaldeste vi hadde det i natt i leiligheten var 28,5 PLUSS grader, håper på at vi får senka den litt i natt.

Ha en vakker og solfylt dag.