Da er det siste rest av bilder for denne gang, blir ikke noe mere før på ny året. Må jo skaffe mere penger , for et godt liv i varmen koster også penger.

Uansett hvor billigt vi synes det er smiley

Her er det en av di nyaansatte som masserer beina til den gamle kranføreren, og det gjør også kona, makan til service for meg. Men egentlig er det jo greit også, jeg holder jo di med lønna arbeid smiley

Ellers så har jeg vært i Patong sammen med kona, og et annet vennepar, på Simon Cabaret, og du verden så mange fine “damer” her er, men ikke noe å ta med hjem på rommet, for da blir en sikkert skuffet. vartfall jeg ville blitt skuffet.

For dette er egentlig menn, i en damekropp, eller hvordan jeg skal forklare dette. Katoy er vel det di kalles i Thailand, eller for oss vestlige heter det “lady boy” , og det finnes sikkert noen som liker sånne også.

Mangfoldet er stort i Thailand…uansett legning, ( det er kona til venstre ) men det som er bra at ingen ser ned på noen, uansett. Og denne Cabareen kan jeg anbefale for dere alle.