Da er jeg endelig på plass i leiligheten i Karon…og hva jeg reiste i fra savner eg ikke. Her nede er det 32,5 grader……… og det er av den varme sorten.

Og for en gangs skyld var alle flyene i rute, bare det gjør jo at en blir mere glad. Stuttbroka er på og jeg prøver å organisere alt som skal skje her.

Lokalflyet fra Bangkok til Phuket, det er selvsakt av den digre sorten, og fra Danmark til Bangkok er flyet lite…….. vartfall i forhold til et sånt med innreda loft. Altså der dei meg penger sitter smiley

Her er et bilde fra hovedflyplassen i Bangkok, rett før vi takser ut på rullebanen, ( våger ikke å prøve å skrive navnet, da jeg ikke engang klarer å si det)

Dette bildet er tatt når flyet er i farta..….( dumt om det stopper der oppe ) og det er som hjemme, sol over skyene. Men i dag har været bedret seg mye….til SOL.

Og så ble det Nytt Års aften, ( beklager bildekvaliteten / kompakt-kamera ) da var jeg innom salongen, tok noen øl med dei ansatte og kona…og det var det. Kan ikke huske sist det var så lett å våkne etter en sånn aften, enda jeg er døgnvill i tilleggsmiley.