Da går jeg videre…. Og spoler litt baklengs. At Phuket området er taxi mafiaens hovedsted, det er jeg nå sikker på. Prisen har stort sett vært rundt 600.- til 800.- Bath, ( Fra flyplassen til leiligheten ) og bare på noen få måneder, så skulle folket ( taxi mafiaen) ha 2800.- Bath. Jeg fikk krangla meg ned til 1500.-Bath. Da ga jeg opp, men andre håper jeg kommer seg lengre ned. Dette tror jeg er med på å skremme turistene vekk. Det ga jeg også beskjed om til sjåføren, det er liksom ikke noe å leve av, når dere har skremt vekk alle som har penger J

Og så dum kan jeg være med elektrisk strøm, tror at batteriet på bilen varer i 2,5 måned, hadde jo glemt at det er sånn alarm drit på bilen, original montert, og den spiser strøm som hakka møkk når alle må komme borti bilen.

Bra jeg tok med moderne lader da, og det skal kjøpes skjøteledning så at laderen står på når jeg er hjemme.

Nye bilskilt har kona ( heter vel egentlig kjerring J ) vært å henta, uten at jeg spurte om det. Hadde tenkt å gjøre det på veien nordover, da vi kjører i nærheten av Bangkok. For her har det seg sånn, at har jeg kjøpt bil i Bangkok, ja da må den registreres der. Altså så reiste kona med liten buss, så stor buss til Bangkok, satt på buss fra tidlig kveld til lyse morgen. Omregistrerte bilen og fikk henta nye skilt, for så å ta samme bussturen i retur……………. Det hadde ikke jeg orket J

Spa salongen er ganske flott der kundene er, så flott er det ikke der di spiser, på bakrommet. Men det ser heldigvis ikke kunden, men jeg ser det, som også spiser der innimellom. Og dette er en bedre plass, en mye jeg har sett her i området. Ikke Norsk standard på pauserommet, men di overlever for det J

Biller selges som mat….. og dette en di ikke klarte å fangesmiley. Dette er snaks for folket, men ikke for meg, jeg liker ikke smaken kan en si, for det smaker kun brent av mye av sånn ”mat” J

Dette er vel det lokale svaret på en liten Norsk bensinstasjon, her er mat og bensin i skjønn forening, bla. så ligger det ananas til venstre i bildet. Ikke lett å få med seg alt,uten at kjøpmannen ser meg, og fotoapparatet.Det er kanskje noen som har lurt på di flaskene som selges etter veien, det er bensin, og ikke noe annet.

Da hadde jeg ikke noe mere i dag..kan ikke lage innleggene for lange, da går jeg jo fort tom. Er på samme måten som stilen som skulle skrives på barneskolen, veldig store bokstaver og stor avstand, fikk jo fyllt en side om ikke annet 🙂