Prøver hver dag å gå en tur, for helsen skyld. Men vet ikke helt om regnestykket går helt opp, siden avslutningen på en lang tur betyr premie……… i form av en Gin-Tonic.

Her er jeg innom markedet, som er to ganger i uken, på tempelområdet. Det en ikke får kjøpt her, har du vartfall ikke bruk for, og kvalitet er vel noe fraværende på mye.

Av en eller annen grunn så har Tyskerne satt spor etter seg her ogsåsmiley………. Og her er det i form av biler. Veldig mye fine gamle VW her, men om renoveringen er tvers gjennom god, det kan sikkert diskuteres. Men for min del med en liten Gin-Tonic innabords, da er bilen flott.

Ny og større bensinstasjon, uten matservering. Her blir det kun satsa på rene bil og motorsykkel produkter.smiley

Når sant skal sies så finnes det bensinstasjoner her i området, som er vel så store som di vi har i Norge, og ikke noe styggere heller, god utvalg er det også. Og ikke minst, pene og hyggelige damer bak disken, og gjerne ved pumpene, altså bensinpumpene, jeg så hva du tenkte .

Og dette med mindre motorsykler, med dertil voksen last, det imponerer meg støtt. Er helt sikker på om jeg lasta så mye øl i min sidevogn hjemme, og reiste en tur, da hadde jeg ikke kommet hjem igjen med hel sykkel og vogn. Hva som gjør at dette ikke havarerer oftere, det må være Budda sin velsigning, for det finnes ingen tekniske forklaringer.

Nå skal jeg fornye mine sertifikat i Thailand, et for motorsykkel, og et for bil. Til dette så trenger jeg en del papirer, deriblant legeattest i to eksemplarer. Det fikk jeg ordna i dag, og tydeligvis er jeg så frisk at jeg ikke vet det selvsmiley. Attesten ble signert og levert av damen i kassen, trengte ikke oppsøke legen en gang, da må jeg se frisk ut. Bare lurer på om di holder mål hos øvrigheten …