Dagen i dag har ikke vært så begivenhets rik ( var egentlig i går ). Tusla min daglige tur, og er ofte imponert når naboen klargjør grillene for kveldens tilrettelegging, for nye gjester på hans resturang. Går liksom forbi her mange ganger om dagen, da sjappa ligger ved innkjørselen til leiligheten.

Her forvarmes grillkullet som skal være i dei små grillene med vannbad rundt, som hver bordsetning får, her kan du grille og koke selv, og det er selvplukking av mat. Ikke noe dyrt heller, men straff får en i form av tilleggs penger, vist du ikke spiser opp det du har henta. Bra metode så at dei ”griske” ikke får frotse.

Her sitter jeg ved Gin-Tonic bordet, og det på folk og biler som farer forbi. Noen har sågar liten tid når dei er på ferie, ser vartfall sånn ut. Og ta fine bilder av saker som beveger seg, med et lite lommekamera. Det blir rett å slett ikke bra, synes det er for stort å drasse med seg et digert speilreflex kamera, en er jo på ferie, og ikke i embeds medfør ( fotograf )

Nå tør jeg ikke påstå dette, men etter språket å dømme så er Svensker og Russere, mye sunnere en oss fra Norge, dei spiser mengder av salat på resturangene. For ikke å rote det til for noen, eller stikke noe under en stol………… salaten er gratissmiley.

Når jeg var og handla i dag så sto denne nissen der, sammen med sine forvokste sauersmiley. Trodde i min uvitenhet at Rudolf er et reinsdyr, men så feil kan noen ta….. sikkert vakkert for sånne som har sansen for det, og den som har laga det er nok stolt.

Men vedkommende skulle hatt PC så han kunne Googla et reinsdyr. Er jo flere av sorten å finne på nettet.

Når jeg snakker med kona på telefon fra Norge, så er det alltid hva jeg gjør på, og hva jeg dytter i meg. Og jeg stikker ikke under en stol at jeg som oftest eter men en pils til, eller lager mat. Så av den grunn så må jeg sende bilde av maten jeg lager, da dette ikke er så lett å forklare på telefon. Enda ho er veldig god i Engelsk, vartfall mye bedre i Engelsk , en jeg er Thai. Så da blir det telefon og bilder…. Trur det heter MMSsmiley.

Så da har det blitt matbestilling, i dag måtte jeg til pers. Det er ikke så vanskelig å lage, men å finne visse saker på butikken, der var så godt som umulig. Fenalår knoke, gidder ikke prøve å forklare hva det er en gang, eller rettere sakt, jeg klarer det ikke. Vossa korv hadde dei heller ikke, dårlige saker altsåsmiley.

Så da ble det ei panne med ”kjøttsuppe”, som falt sånn passe i smak hos naboen, samme på den Danske pubben ( Thaidama som fikk en tallerk ) Og kona sa hun likte det, det samme den ene ansatte. Men den siste var vist mett…….. og da såsmiley.

Som sakt er det ikke lett å ta fine bilder, av en fargesprakende buss i fart. Prøvde med fotoapparatet på ”stativ” også, men ikke så mye bedre. Men dere får et vist inntrykk av alle neonlysene i motor rommet. Og forresten så smakte en Gin-Tonic godt i dag også…er vist helsebringende ( tror Tonic-water inneholder Chinin, var det før ) det stoffet var vel mot malaria ?