Denne dagen i dag har ikke vært så begivenhets rik som jeg hadde håpet på. Og legen ( sekretæren ) som ga meg attest på at jeg er fris, dei tok skrekkelig feil. Siste 24 timer har det vært svetting og frysing, om hver andre. Bare det å fryse i 30 varme tilsier at noe er galt.

Dagen har vært lang, men tvinga meg til en går tur, det samme med Gin-Tonic, fikk tvinga den i meg til slutt, samt en del billig Cognac. Om det ikke hjelper, så er det desto mer morro å være sjuk.

Tar som vanlig med en eller annen form for motorsykkel, noe må jeg jo finne på når jeg bare holder meg rundt huset, eller i senga og synes synd på meg selv. Bare så det er sakt, det er ingen damer som skjønner hvor syke vi kan bli, uten å dø.

Motorsykkel typen er en vanlig sak her, mobilt gatekjøkken med mye god mat, har til gode å bli sjuk av den maten der. Men handler stort sett der dei steker etter behov, da er vel faren mindre?

Hva er dette for en ordning spør jeg dere som vet alt, er det en form for poding, eller er det bare mere salgbart på denne måten.

Ser vartfall veldig komisk ut, men har sikkert en hensikt. Jeg vet vartfall så lite om blomster at jeg vet ikke typen en gang. Vet kun at det finnes noen grønne saker med skarpe pigger på, dei tror jeg heter Kuktass !

Her er den lokale geita, den trodde jeg skulle spises mens jeg var hjemme. Men det skjedde ikke denne gangen heller. Bildet er tatt fra min lille balkong / kjøkken, og det er jo flott med natur her, hadde det ikke vært for alt bosset der geita lever.

Dette bildet er tatt fra samme området, litt annen vegetasjon en hjemme og en smule grønnere. Vi har det fint i Norge, men den hvite årstiden er slitsom, skjønner ikke at jeg er blitt så frostig, ikke mange år siden en var på Primustreff i mange kuldegrader, og bodde i telt………. Eller kanskje det er lenge siden?

En sidevogn til gitt….. er ikke mye i henhold til Norske strenge lover, som blir utøvet her på den tekniske siden. Kanskje Norge hadde hatt det bedre, om ikke alt var så fordømmende regulert, noen saker kan reguleres for mye.