Dagen i dag, altså i går, har vært noe bedre når det gjelder helsen. Men ikke lett å gå ut i den store verden å ta bilder, å skrive noe fornuftig…liksom som jeg skulle ha gjort der før smiley

Ingen skal si at jeg sitter på di fine resturantene å flesker meg med dyr mat, nei her er det husmanns mat. For som sant skal sies så ble det ikke så stor omsetning på min ”hjemme” lagde kjøttsuppe. Så da er det å dytte det i seg selv, sammen med et GLASS vin. Satser ikke på dei peneste glassene her nede, men di tette og store smiley

Så da ble dette kveldens høydare, kjøttsuppe, vin og C-vitaminer, det siste for å sette en spiss på alt.smiley

I dag er det også med en sidevogns sykkel, sikkert dritkjedelig for dere, men for særinger som meg er det bare stas å se nye varianter.

Denne er nok som en liten taxi, litt åpen er den riktignok men sikkert er det at du ikke sitter inne å blir sjuk. Tenk om en har vært på bar og er litt urven, da er dette en grei farkost, kan til og med levere dagens middag i fart smiley

Elvis det er kongen sier di, hos oss heter han Harald, det er vartfall det jeg vet. Og i Thailand heter han Bhumibol Adulyadej, men likevel spiller ”kongen” på mange puber her nede. Skjønner ikke at det er sånn stas, med sånn musikk, som er i tillegg dårlig utført. Originalen hadde mye bra, men Thai-kopiene er dårlige, det synes varfall jeg.. skal ikke uttale meg for andre. Bildet er som vanlig i dårlig kvalitet da en prøver å kamuflere at en tar bilde.

Så til noe som jeg frivillig var med på, det var en full BUDDA runde i Chalong. På kne og lire ut av seg hva en ønsker ( men ikke så høgt volum at andre hører det ).. og det får ikke dere vite ( ville egentlig ikke vist det selv heller ). Dette ble gjort for at fruen ønsket å vise meg deres bønne greie, og tro.

Jeg blir vel ikke noe dårligere menneske, av å være med på dette.

Men har vartfall ikke knær til å bli buddhist, det tar pinadø på å ligge på kne på gulv fliser, å snakke med ukjente i lengre tid.

Men ingen kan si at her er det spart på utsmykning, og hvor kommer så alle pengene fra. Det er vel den troende buddhist som betaler, om en ei heller har penger til mat etc.

Men du verden så mye fine bygg og andre saker det er her, er egentlig vert en tur om en ikke er troende, bare en er litt nysgjerrig og liker å se nye saker, da er det vert turen.

Får ikke håpe jeg får problemer med søvn eller annet i framtiden, har jo snakka med sjefen så lenge som knærne holdt.

Kona har trening, så jeg måtte vente på henne innimellom, grunnen var kanskje ikke bare knærne, jeg hadde ikke så mye å diskutere. Fikk litt spørsmål fra kona, om jag allerede var ferdig, og det samme skjedde på hver plass vi var innom et nytt bønnested, i nedsenka stilling.

Har mere bilder frå dette området, som kommer, enten neste dag eller ved an annen anledning.