Da er det atter en dag, sliten etter feber og mye svetting. Men passer på at veskebalansen holder seg på rett side, av det som skulle være usunt.

Kjører rett på med mer Budda saker, er ikke skremt over meldingene som kom på FaceBook i går, det får vedkommende stå for selv. Der står heldigvis hans navn enda, så dere vet hvem som ikke er seriøs.

Det er kanskje ikke jeg den rette til å si, men sånt som det hadde jeg sendt i PM.

Moderande er vartfall munkene, her er det skikkelig size på flatskjermen. I hvilket øyemed den er tiltenkt det spurte jeg ikke om, det er ikke alle bilder folket trenger å vite at jeg tar, og en skal sikkert ikke spørre om alt heller.

Fremdeles er jeg på samme plass, så mye staslige bygninger at til og med jeg blir målløs…vartfall nesten smiley

Er liksom ikke samme stil som ei stavkirke, den har også sin sjarm, ikke et vondt ord om den. Men farger og utsmykning er liksom på en annen måte. Så en ting er sikkert, kona må en tur i stavkirke, og ei vanlig ei. Selvsagt utenom bønnetiden, for der sliter jeg vartfall.

Som nevnt i går , kona sine knær tåler vist mer en mine, og kanskje hun ber for meg også, så at jeg skal bli å leve med smiley

Håper og tror at jeg ikke er den verste å bo sammen med, og nå sliter vi ikke hverandre ut, da vi treffes lite, det er høysesong på jobben, og jeg er i feriemodus. Det hun kanskje ber om er nok at vi alle skal være friske, få et langt og lykkelig liv, og mange kunder på jobben. Da blir jo flere lykkelige, da dei også lever av penger, her nede.

Dette bygget har litt kirkestil over seg, bare at det er noe annerledes utsmykka. For å si det mildt så er det mye friske farger etc. Her er det kona i forgrunnen, med kun en liten pose med blomster, da det er avlevert det meste i dei andre byggene. Det er alt mulig som blir kjøpt inne, det er ferdige pakker med saker som er til munkene. Tror ikke jeg såg sjampo i pakken smiley

Samme bygget bare i et annet format, eler en litt annen vinkel. Er ikke mye jeg har å vise dere men når en er så sjuk…….. som bare en mann kan være da er det ikke lett smiley

Kunstneriske er vartfall dei som steller her, sjelden en ser sånne figurer i annen en en skikkelig park, synes det er tøft / flott jeg da.

Da er det ikke mer budda og templer denne dagen, men om det blir en runde til når vi kommer nordover, det ser jeg ikke bort i fra. At jeg kan finne meg i alt dette, tenker sikkert flere av dere, men vist jeg vil bo her i lengre perioder, da er det viktig å skjønne kulturen, og deres tenke måte. Alt er så forskjellig fra våres ordnede forhold. Om jeg noen gang skjønner litt, så skal jeg være glad. Har venner som har bodd her i 20 år, og bor kun blant Thaier. Det er han som forklarer meg en del av dette, og etter 20 år så skjønner han fremdeles lite, men kan språket. Jeg har altså en lang vei å gå smiley