God morgen folkens, sutrekoppen er like slakk i dag. Så nå måtte jeg en tur på Farmaciaèn, fikk handla inn litt ymse, så får en bare håpe. Så om det ikke kommer flere innlegg, da er det enten medisinen, eller at jeg har snytt ut hele hjernen…….. og det er vel fort gjort.smiley

Ikke vært så mange plasser i dag heller, men en liten tur til Patong ble det, helst for å ta bilde av noen saker jeg har sett lenge, så i dag manna jeg meg opp, og tok jeg turen.

Men vi begynner med at jeg var en biltur for noen dager siden, glatt som bare det på hjemveien var det også, trodde det kun var regnet. Men når bilen tørket ( neste dag ) var den helt nedsausa i et eller annet. Burde vel skjønt at ikke var bare vann, når en sånn lat diesel bil spinner bare en gir gass, og det ikke på di laveste girene.

Det ble vist en del jobb på vaske gutta, som tok hele 28.- Nok. For jobben, da var bilen tørka også.

Her er det en reklame for ”Chokolate ” massasje, her måtte en bare spørre kona hva dette er og hun viste selvsagt. Her vet mange det meste har jeg inntrykk av. Massasjen var naken massasje og skulle drives av ”mafiaen fra USSR ” , så nå er lokalet tømt og noen har sikkert tapt mye penger. Men det er jo greit, så at dei seriøse kan drive videre. Kona fortalte i samme slengen hvorfor det har vært en del gjennomtrekk på di ansatte, det var det samme der med å prøve å selge sex. Noen av di tidligere ansatte ble oppdaget, og fikk fyken. Så kona driver seriøst da. smiley

Som vanlig har jeg bilde av en motorsykkel med sidevogn, men skal spare dere for den i dag.smiley

I stedet er det en bil, og det er litt av en bil…………. bokstavlig tala, denne fant jeg inne på en sjappe som kanskje driver bar, på en annen måte en snittet. Det var lite stoler og mange store benker til å ligge på, og mye sære bilder i taket. Kan det være at folket / gjestene ligger på ryggen og nyter en Petterøes…. Nr. 14 J

Gutta så var det var hyggelige nok dei, kjøpte en øl i bytte på bilder. Tror denne bilfronten er der disko mannen sitter, med pop anlegget sitt.smiley

Det kommer bilder av mer rariteter der i fra en annen dag.

Noen legger mer midler i utsmykning en andre, det har vi jo sett på templene. Her er det en familie på vei ned mot sentrum, som virkelig har lagt kronasjer i gjerde. Grunnen kan vel være flere, det ene er at det skal se pent ut, det andre for å holde visse folk ute?

Nå har jeg en del kvelder vært av gårde for å trimme litt, og nyte avslutningen med en Gin-Tonic, men nå ser dere at jeg ikke er så tørst, så små glass det toler dei fleste vil jeg tro. Og i dag ble det verken tur eller Gin-Tonic. I dag har senga vært min venn, samt en liten glass sak som innhelder Cognac lignende drykk. Blir sikkert ikke bedre, blir kanskje bare verre, men dagene går fortere på et lite rom.smiley