Ny dag og nye muligheter, føler ikke det sånn at mulighetene står i kø. Når en er på ferie så er det ikke et permanent opphold i en liten leilighet som er ønskedrømmen, men er får gjøre det beste ut av det.

I dag er det manne saker for det meste, for jeg må innrømme at når folk bygger tekniske saker, med små hjelpemidler, og kanskje ikke så mye skole gang heller. Da blir jeg imponert, ikke av hvor flott eller bra det er, men ideen i seg selv.

For utformingen av dette kjøretøyet imponerer, men ikke som et teknisk vidunder, for det er det så langt i fra. Men kreativiteten er jeg imponert av, her er det meste sikkert plukket rett fra vraka kjøretøy ( og her hiver dei ikke noe før dei må ), tror jeg.

Måtte ta flere bilder fra andre vinkler så at en får med det meste, og nå en ser på skaper gleden og kreativiteten, da skjønner dere sikker hva jeg mente i går, med å røyke Petterøes nummer 14… eller sterkere. For det er her jeg har funnet motivene, av blant annet denne saken, som er forstillingen på “triken”.

Det er også et annet kjøretøy som dei også har vært i røyke rommet før dei laga det, og det er dette. Ikke er det fint, og ikke er det Harley, men jeg tipper en eldre Honda.

Her har jeg faktisk vært uheldig å tatt bilde av en motorsykkel med sidevogn, noe som er et helt vanlig fremkomst og transport middel her i Thailand.

Ny spiseplass ble det også denne dagen..Kona har jo ikke tid til å lage mat, og det er jeg glad for. Ikke det at hun ikke kan lage mat, men jobber penger inn i bedriften.

Nå er jeg ikke så mye inne på matvare priser etc, men mel tror jeg må være veldig dyrt. For når jeg fylte bensin i dag på scooteren, så fikk som fylte bensin for meg, en liten plastpose med mel, levert rett foran meg. Og dere skulle sett hvor dyr den var, får jo ikke baka ei bolle en gang med så lite mel. Ikke rart at brød og den slags er vanskelig å skaffe.

Om stoffet ( melet ) er det jeg tror, så kan det være døds straff for sånt i Thailand, så jeg fulgte nøye med på hvor det ble av, så at det ikke tok veien i mine bukser. For sånn planting forkommer, men mest i dei store byene om jeg har skjønt det rett.