Dagen i dag lover bedre, mindre sjuk og mer sol, kan vel ikke forlange mer i min alder.

Liker som sakt dei alle variantene med sidevogner, det vil liksom ingen enda ta for hvor mange utgaver jeg ser i løpet av dagen. Men å rekke å fotografere alle er verre.

Denne her karen han selger frukt, i ymse varianter og lager det til etter ditt ønske, alt er jo ferskt. Frukt og grønt som det heter, det kan dei her nede, eneste vi er ulike på det er kokosnøtta, vi spiser den i moden tilstand ( brun ) mens her spises lite av frukt kjøttet, drikker stort sett melka.

Her er det bilde av lokalbussen til Phuket, en grei ordning der det ikke mangler på såkalla frisk luft. Det vil si at du kan puste inn all bil eksos ufiltrert, så mye du bare orker J

Denne lille snertne karen her er sikkert ikke så lenge sulten om gangen. Han har ei lita (datter ? ) som han sitter å følger med, at hun selger nok roser til turistene. Jenta er lita og tynn, så kanskje hun skulle vært på skole i stedet, og far beveget seg litt mer.

Sånne har jeg ikke hatt på badet før, for meg og dere andre så er sikkert dette et digert innsekt. Men for en Thai så er dette snaks. Sånne får en kjøpe ferdig grilla mange steder i Thailand. Men tror dette er mer vanlig dess lengre nord en kommer i landet, her i Karon så finer jeg det kun på markedet, som er et par ganger i uka.

Men om alle i Thailand liker dette er usikkert, men som sakt er det mer vanlig lengre nord, så da er det kanskje folket der som liker dette best ?

Her er det ny dør pumpe i hoved døren i salongen som monteres. For meg en helt ny type som er montert nedfelt i gulvet, og den holder hele glass døren, og er samtidig lager for svingen på døren.

Føler at det er mye som ikke virker på dette bygget, så nå har vi ( jeg ) renovert det meste i dette bygget. Jeg har da ikke utført så mye da det ikke er lov, det sier Thailandsk lovverk. Men å betale det er lov, det er fritt fram for å bli blakk J

Her er den store bensin stasjonen i Karon / Kata området, hvor jeg normalt fyller drivstoff. Her får jeg også vasket bil og motorsykler. Den store karen som er sånn ca. mitt i bildet, er han som kjøpte denne posen med ”mel”…kan ikke skrive noe annet da jeg ikke har bevis, og har heller ikke noe med det å gjøre. Har vel nok med å passe på meg selv.