God morgen folkens, her er det vartfall en mye bedre morgen, mindre sjuk ( ser vekk i fra rotet på loftet )og føler meg nesten frisk fra forkjølelsen.

I dag blir det å møte arbeids kollega Tove og mann, treffe di her i Karon og så får vi ta en liten biltur etter på, om det passer for dei. Bare håpe at jeg får dei inn i bilen uten at Taxi mafian ser meg smiley

I dag er det noe annet rart, her er det tydeligvis ikke utprega bruk av edle metaller som rustfritt, verken type A2 eller A4. Men her er det jønn, som virkelig ruster fort.

Dette er fra fontene anlegget i et stor kjøpesenter i Patong, mellom to av byggene og naturligvis ute. Det er et flott anlegg når det virker, men det gjorde det ikke denne dagen. Men så mye rust på lys og dyser så er vel egentlig rart om det virker.

Så måtte jeg kjøre kona til et område, en liten time fra her, rett oppe for Laguna.

Her skulle det handles kremer for jobben, i alskens farger og utforminger, siden dette ikke er mitt felt, så via jeg heller tiden til å studere bygget.

Kun bygget av konteinere, og faktisk mange flotte løsninger. Synes jeg da smiley Her bar fargevalg og måten dei er satt sammen på, at det er en kreativ sjel som står bak det hele.

Blir beklagelig mange bilder og lite tekst i dag, da jeg som sakt ikke har reist så mye i det siste, men i morgen er planen å reise nordover i landet. Så da får en håpe på mange fine bilder og noe å skrive om. Ikke sikkert det blir blogg hver dag, da jeg er på farten og vil jo nyte litt også smiley

Kona klagde på at Air-Condition anlegget på jobben er gammelt og rustent, når jeg viste henne dette da ble det ikke så mye mas om det… for her holder naturen på å ta alt tilbake, gram for gram smiley