Dagen i dag gikk med til sosialt samvær med Tove ( Tove er en arbeids kolega på Njord A ) og hennes hyggelige mann…

Men bildene fra den seansen kommer senere, i dag er det bilder fra den lille turen opp til Laguna, hva den lille plassen heter der vi var og åt lunsj, det husker varfall ikke jeg. Men det virket trangt og innestengt der, men plass til damene var det . Altså ikke en plass for meg, liker av en eller annen grunn plassen Karon, og små byer på den størrelsen.

Her har turistene gitt gass, og politiet er tilkalla. Kom med bil rett etter ulykken hadde skjedd, to motorsykler med turister såg det ut for , og en lokal bil. Hvem som hadde gjort hva skal være usakt, men den ene karen ble frakta vekk i ambulanse.

Når jeg kom tilbake med scooteren 10 min etterpå så var sykebilen reis, og det var rydda opp. Det var da jeg tok bildet.

Her er en som utøver taxi næringen litt etter boka, han har i det minste uniform. Her skrives det mye om taxi / TukTuk mafia, og jeg ser jo inni mellom at det er disputter der mellom kunde og sjåfør. Prisene som blir tatt for turene er skrudd et stykke over regulativet, ja det finnes et regulativ på Phuket øya også, som ikke blir fulgt. Turen fra flyplassen og til Karon skal koste ca. 1000.- Bath i høgsesong. Men dei prøvde seg med 2800.-Bath for turen, som er en smule over regulativet. Fikk krangla det ned til 1500.- Bath.

Den store karen her på bildet, er vel den verste til å være uforskamma, og støyende her i Karon, der TukTuk en parkerer. Han er vel så stor at folket automatisk blir redd han ? Dette er min personlige mening da.

Her er jeg en liten tur til fiskemarkedet i Rawai, her får en kjøpt ferske produkter fra havet, rett fra fiskeren, og så kan en ta det med rett over veien og la resturangen tilberede det. Ferskere sjømat får en vel knapt, og prisene er jo levelige også.

Dette bildet er tatt like etter der fiskerne selger sine produkter, her kan en også kjøpe mat ( ferdig ) på resturangen og ta med over veien, og sitte der med dei små bordene å nyte mat, og utsikt over havet.

Her er det flott tilrettelagt for turister som vil nyte et måltid, om ikke i stillet så i fine omgivelser. For trafikken den surrer å går på det jamne her også.

Dette var alt for i dag folkens, nå reiser jeg straks og da blir det noen dager uten blogg fra meg. Ha en flott helg alle sammen.