Nå er jeg ankommet Kok Charoen som er noen timer nord for Bangkok. Her det varmt å fint om dagen kan det virke som, men det var kaldt i natt. Overnattet hos Einar i Hua Hin, koselig å treffe venner fra Norge som også driver med noe her nede. Turen opp hit gikk som vanlig, GPSen vet selvsagt ikke like mye som passasjeren, og det med det resultatet at jeg la den over til Thai språk og tale. Da ble det så at ingen skjønte noe til slutt, så da er papirkart greit å ha. Og så mye jeg har slitt med for å få den til å snakke og skrive engelsk igjen J

Bildene henger jeg etter med, i forhold til hvor jeg er, men det merker jo ikke dere at jeg lyver, det er jo mange av dere vant med smiley

Bildet her er fra Rawai, og her er det mye båter til forlystelse, skulle også tro at båtene hadde Norsk eier, fargene er jo rette. Dette er vel båter i rundturer for turister vil jeg tro.

Mat må en jo ha når en er på tur, og suppen var veldig god. Men det er noen saker oppi suppene som ikke er ferdig kokt, eller kanskje det skal være sånn. Synes personlig at dei sakene ødelegger for en ellers så god mat. Får spørre den bereiste kokka på jobb, hva dette kan være for noe.

En ting er vartfall sikkert, det er at det er å stase opp sine kjøretøy, med farger og stasj, det står høgt i pris tydligvis. Om det er noen form for status, at en har råd til alt dette vet ikke jeg.

Men en ting er sikkert og bra med Norge, det er at vi blir regulert på lysutrusning på kjøretøy. På grunn av forsinka start fra Karon så ble det nesten tre timer med mørkekjøring, før vi var i Hua Hin. Og fytti katta at dette er lovlig med all denne lys galskapen, det er blå, grønne gule og gjerne hvite lys bak også på bilene, og selvsagt noen med vanlige baklys. En vet jo ikke om en møter en, eller denne kjører samme vei, for det er jo ikke uvanlig at en kjører mot kjøreretning på motorveien, må jo vite at en tar den raskeste veien smiley

Bildene her er fra turen sammen med Tove og mannen. Første bildet er fra en utsiktsplass så en ser mot Karon stranden, som er ca. 3. km lang, eller er den 3. km bred. Den har vartfall dette målet ene veien smiley

Det andre bildet er mot Kata stranden og øya utenfor, fine plasser begge to. Og varmere i havet her, en på land i Norge, en god sommer dag smiley