Her i nord så er det ei sjuk mor som blir viet all oppmerksomhet, og det er jo prisverdig. Sånn har vi det ikke i Norge, vartfall ikke så mange lengre som tar jeg av sine gamle hjemme. Men her er det ikke noe offentlig som hjelper til.

Så da er en ”Falang” som jobber i havet god å ha, så det jeg ikke bidrar med på det psysiske og det menneskelige, det tar jeg vartfall i på det økonomiske plan.

Her er jeg på min dagstur i Karon området sammen med Tove og mannen, så da må jeg også gi meg tid til stoppe å mate elefantene. Og koselig er det, og lite kostet kostet å kjøpe mat til dyret.

Nå vet jeg hva elefant hud betyr, du verden for et skinn. Kunne jo laga rafting flåter eller bildekk av dette, så det var også en opplevelse å få med seg.

Ikke alle var like glad i å være for nærme elefantene, men til slutt fikk damen matet elefanten, og det var jo sikkert er framskritt for henne. Men hva vet vel jeg. Men den snabelsaken er ikke mye vakker, verken utsiden eller innsiden smiley

Her er jeg atter en gang i Rawai, denne gangen sammen med venner fra Norge. Og lav vann var det også som østlendingene sier, jeg sier at det er fjære, og det til gangs.

Så her må nok alle båtene i forrige innlegg, reise ut når det er flo ( høy vann ) Ellers så må dei jo taues ut, og det er jo dumt med en båt smiley

Her er det salg av redskaper som skal være skarpe, det siste kan diskuteres. Sløvt var det meste, men selger kunne slipe dei litt da, om det hjalp så mye på den vi kjøpte vet ikke jeg smiley

Salget foregikk på bensinstasjonen vi var innom for å tanke, og selvsagt spise å drikke litt. Kan ikke reise så lenge uten mat om en er fra dette landet, jeg klarere meg nok noe lengre. Om det ikke ser sånt ut smiley

Her rydder dei………. Brenner alt mulig drit og saker fra palmer etc. Og det var veldig viktig å brenne akkurat nå, for jeg hadde jo parkert bilen, rett ved siden av tiltenkt bål plass. Takk for å ta hensyn til min nye bil, kanskje det er misunnelse eller manglende viten. Varme sotflak er vel ikke en lakkekspert sin anbefaling smiley