Dagen i dag hår gått med til å sitte i ro, og ikke være ute i sola. Det er jo jævla lett når det kun er sol, og en ikke har nok ro i ræva.

Har pådratt meg noe i tillegg til forkjølelsen, som jeg nesten er kvitt, det er noen røde prikker over HELE kroppen, vartfall nesten. Enten dei kommer fra en katt som sneik seg inn i køyen, eller det var det nye lakenet skal være usakt. Men katten fikk fart i ræva når jeg oppdaga den, og lakenet er vaska etter alle kunstens regler. Og jeg satt i skyggen i hele dag, og sleit med en treg PC. Nå er jeg egentlig lei PC for i dag, men vil da være pliktoppfølgende å levere min blogg smiley

Bildene starter i dag i HuaHin, der jeg overnattet hos Einar ( som fortsatt kjører Classic Racing ) Et koselig hotell og ikke minst hyggelig vertskap. Kan anbefales på det varmeste, også i den ikke så varme sesongen smiley

Her er det bilde fra hotellet / gjestehuset fra utsiden, og jeg var jo litt usikker om det var rett bygg, siden jeg ikke fant det sist, med medbrakt GPS. Men den med brakte GPSen viste vei den, og vi trodde vi hadde kjørt feil.

Kona/ dama til Einar liker akvarier, og fisken den måtte inneholde. Samme som meg det, bare det at jeg har sluttet, og hun har fire stk.

Den store lyse fisken er en spesiell sak skjønte jeg, dyr og høgt skattet av Japanerne. Fisken var flott den, ikke noe å si på det smiley

Men det var så mye fin fisk der, at den evig sultne Roger glemte nesten frokosten, som også var flott. Et trivelig sted jeg besøker igjen, om dei har ledig plass.

Kona fikk fanga en liten artig skapning her i går kveld, den var på vei til å besøke den gamle kranføreren. Det kan jo hende at om vi ble bedre kjent, at det hadde blitt en ledig stilling som fagansvarlig på Njord A, om den kom meg nære nok da. Jeg ser da ikke under bordet her jeg sitter og skriver om kveldene smiley