Dei siste dagene har gått med til reise og besøk hos venner, og være sammen med venner. Var hos Einar i HuaHin to dager / netter denne gangen. Grunnen med to overnattinger er at kona har fått tak i mer arbeidsfolk, og dei kom i fra Nord ned til HuaHin med buss. Og satt på med oss videre nedover, og fikk seg selvsakt ei natt på hotell på våres rekning, samt et bedre måltid.

Da jeg hadde så god tid, så passet det å besøke Arne fra Stord, da han og dama var også i HuaHin. Så da ble det et flott ete og drikke gilde, der Arne eller dama hans betalte. Kan ikke si annet en tusen takk for mat og drikke Arne, og takk for en hyggelig kveld.

Men tilbake til dit jeg var i Nord, her hadde jeg lovet Arild og kona Norsk brunost, og sånt kan en ikke lure seg unna. Så da ble det å møtes på Big-C i Lop Buri, der ble det handlet en del annet( det tok stort sett damene seg av ) mens jeg og Arild drøste om alt mulig. Og ikke minst at han lærer meg litt om Thailand og dens kultur, hver gang vi møtes. Han har jo bodd her lenge Arild, tror det er rundt 20 år, og har lært seg en del av språket. Det siste er jo imponerende.

Så her sitter kona mi, Arild og hans kone som jeg beklageligvis har glemt navnet på.

Så var jo måneden kommet for å fornye sertifikatene mine, her i Thailand. Og det er ikke så veldig enkelt i Phuket der jeg hører til. Jeg må ha bosteds bevis, altså at jeg leier hus fast her, men det er jo ikke lett da det er kona som har skrevet under på leiekontrakten. Altså en må ha noe som kalles husbok. Men fikk da husverten til å skrive et brev der det står at jeg leier hos henne fast, i to eksemplarer.

Så da fant vi ut at vi prøver dette på ”landet” i Lop Buri, da var det noen nye kopier passet som må vise at du har ett års visa som er gyldig. Og legeattest måtte jeg ha to av, dette kjøpte jeg hos sekretæren til legen her jeg bor. smiley Og så en liten test, og det er den samme dumme gasspedalen og trafikk lysene. Så nå har jeg lov å kjøre her i 5 år til 🙂

Men damene her ga meg så god service at det er imponerende, og glade var dei hele tiden. Og utlendingen rykka rett fremst i køen. Det er vel ikke så ofte det er sånne som meg der.

Var å kjøpte to små stubber med 4 x 4 hos trelast handleren, her var det ikke mye hurtigvoksende gran, eller gammel Norsk furu. Her var det ekte saker, tungt som bare det, og sikkert sterkt nok til mitt bruk.

Men om dette er tresorter som er på fy listen, det vet jeg ikke, men det var kun denne sorten å se i alle dimensjoner. smiley

At det er en utlending i bygda det vet vist alle, så her er det et knippe som er for å studere fenomenet, og ta bilde med sine telefoner hva dei har bivånet.

Føler seg sikkert på samme måten alle dyrene i dyrehagen også, nå alle peiker å ser på deg, og ler åpenlyst. For blygsel på denne fronten har vartfall ikke disse barna.

Og her er noe av det jeg har slitt med denne gangen. Det ar vært en dårlig tur i sånn henseende, kraftig forkjølelse, utslett og jazz mage, samt et kraftig munn sår. Jajaja da får en håpe at en slipper med dette, denne turen.smiley