Da er jeg fortsatt i Nord ang. bilder. Men fysisk er jeg i Karon i sør, så nå blir det vel en kveld snart, med å være kanon, i Karon smiley

Kommer flere venner hit etter hvert, og da har jeg en formening om hva som vil skje. Ellers så gikk dagen i går med til å handle vaskemaskin til leiligheten ( mitt påfunn denne gangen ) for nå er jeg lei av å vaske i stamp, og det er like ureint etterpå synes jeg. Så da ble litt triks og fiks får å få laga til vann inn i maskinen, og returen blir rett på badegulvet. Maskinen må stå i det rommet vi sover i, så det ble en hurtig kupling til å koble til / fra vann, så at baderom døren kan lukkes når Air-condition går.

Da er vi tilbake i Khok Charoen ( aldri sikker på hvordan det staves ) Her har yngste broren vært å fiska, og stolt som bare det. Jeg burde jo hatt et makro objektiv for å få fram fisken skikkelig på bilde. Det er samme fisken som vi har i hjemme akvarie, og ikke et gram større. Og i tillegg så hang garnet der resten av dagen o sol og varme, med fisken i. Da ble den pella ut og spist ? Fatter ikke at dei har mage til sånt.

For ikke å si noe galt her, så er det mora som får en eller annen form for behandling. Hva dette hjelper for vet ikke jeg, men noe av dei gamle rådene og triksene virker jo, men mye må jeg si at jeg lurer på. Her er det et eller annet blitt ( kokt ) som er pakka inn i filler, og lagt på ryggen til dama, og hun ble nok frisk da.

Her gjør kona noe som dei fleste Thaier ( her nede og di jeg kjenner ) er flinke til, det er å sove når en har tid til det. Og her sover hun i en av di gamle stolene fra sjappa, som den gamle kranføreren ikke ville ha lengre i leiligheten. Er jo ikke store arealet jeg leier, og da er er et par sånne stoler mye i veien, vartfall nå når jeg ville ha inn vaskemaskin.

En kveld jeg satt ute der oppe i nord, så hørte jeg en rar lyd fra nabohuset. Det fant jeg ut neste dag hva var, det var gjenlyd fra brenning av overskuddet, etter kapping og vekk sendelse av sukker roer. Så det som gjrde at jeg skjønte hva det var, var denne brenninga fra et annet jorde kvelden etterpå. Da fikk jeg også tatt bilde av dette men mitt lille lomme kameraet.

Inne i dette gamle huset, som står så flott blant nye bygninger, er det alskens mekaniske verksteder, alt fra sylinderboring til dynamo og radiator service. Og verkstedene er ikke så flotte som hjemme, her ordnes dynamoen gjerne på jordgulvet smiley