Mannen er fortsatt i bilde og historie verden, i Nord, og ser da ymse som jeg synes er verdt å nevne og ta bilde av. I dag blir det biler etc. fra nord.

Men her i sør har jeg truffet en venn fra inne i fjordene, som lever i byen Bergen sammen med dama si, og nå er di her begge. Så i dag var jeg på besøk hos di i deres flotte hotell rom, langt over det en kranfører kan se seg råd til….hehehehe, eller er det omvendt.

Her er det samme sort Hi Lux som jeg har, bare at det er mye mer arbeid, å komme opp til fører plassen en i min bil. Vist er dette bøse greier, og sikkert godt egnet til sitt formål, men for meg som kjører mest på vei, eller det som skulle vært vei er min type Hi Lux grei nok.

Men for å være ærlig, tøft er det, men som sakt, veldig upraktisk til daglig bruk.

Men vist finnes det rake motsetninger i Thailand også, som denne rare lille bilen her. Har aldri sett maken før, ei heller fant jeg ut hvilken bil det var heller. Kanskje den er en hjemmelaget Pik Up, eller at noen av mine bil inntreserte vet hvilken bil dette er, eller har vært ?

Men liten å søt er den, i forhold til den høge Toyotaen…eller som det burde hete, Thaiota, da di er laget her smiley

Denne lastebilen er kanskje til rette lagt for å flytte gravemaskiner eller traktorer, for det er det mye av her. Men når jeg ser på hjul dimensjonene så er jeg usikker på om den er levert sann fra fabrikken. Her er det ting som tyder på at den lokale smeden / bil verkstedet har laget noe selv. Eller kanskje den er solgt sånn?

Dekk og felger og anna stas, det er populært her nede. Men jeg vet ikke om kvaliteten holder mål, men det kan godt være at mye av felger etc. er bra også. Men jeg ser samme trenden som hjemme mer og mer felg, og mindre og mindre dekk gummi. Er snart bare en svart smal remse rundt felgen. Kan da ikke finnes mye fjæring sånt, og det er ikke bare slett asfalt her heller, det er vel en grunn til at bilen øverst i bloggen er laget med sånne hjul smiley

Denne lille lokale bussen fikk jeg ikke tatt skikkelig bilde av, og det er synd, det jeg skulle hatt her var en video med lyd. For en eller annen kreativ sjel, har montert fronten på en Kubota traktor her, på tvers foran i stedet for den originale motoren. Dette er kun en en sylindret motor, og om det er noe særlig med krefter her det tviler jeg på. Men farkosten hadde flere gir, det hørte jeg vartfall. smiley