I dag har dagen gått med til dykkerkurs, og det er den vanskelige biten. Kanskje ikke for alle, men for meg er teori og det å skjønne tabeller noe herk. Er rett å slett for dum til å skjønne sånt, så da fikk jeg kjøpt meg en liten dykker datamaskin, som skal hjelpe å regne ut hvor dypt, og hvor lenge nede og på land. Men trur dere faen meg ikke at jeg sleit med den også, tror det er dårlig stelt på loftet for tiden. PS, har ikke vært full i 3. uker heller smiley

Men attende te bildene fra tidligere ( attende er det samme som tilbake smiley) Her er det en hagebenk sak som jeg synes er flott, hadde jeg hatt plass så skulle jeg gjerne kjøpt et sånt møbel. I skikkelig treverk og pent laget, og tror pinadø det henger i hop en stund også. Nå vet jeg ikke prisen, men tippe 10-15 Nok. Og for det så er det 8 plaststoler hjemme, og et drit dårlig bord.

Her i dei små og store byene så er det alskens bygg, rett bak meg er det en 4. felts motor vei og mange rimelig nye og store betongbygg. Og her på et lite stykke friland så er det dette lille gamle huset, sånn dei bygde før i tiden. Synes selv at husene må være praktiske, da det er mye krypdyr etc. her i landet, så da er det jo greit å bo over bakken, og i dette området er det også flom til tider, så da er det greit å bo over vannet.

Her er bildet innefra i det gamle huset fra bloggen i går. Her er den radiator servicen jeg snakket om, og jeg tror at dei ordner det meste her, men hvordan vet ikke jeg. Eller kanskje det bare er salg av renoverte og nye radiatorer, og her er vel behovet for kjøling noe større en hjemme, vartfall i dag. Hører og leser at det er kaldt som fy hjemme, og jeg som reiser nesten i bare sommer klær, har noe å glede meg til smiley

Har jo nevnt det før dette med forbikjøringer, så her har jeg prøvd å ta bilde i farta. Busse her har jeg ligget bak i en liten time, og du verden for noen ”friske” forbikjøringer det var underveis. Bakketopp og sving ingen hindring, ei heller motorsykler i motgåene felt og mindre biler. Og kan jo ikke si at denne bussen akselererte som en sports bil. Det var så mange forbikjøringer, som jeg ikke hadde vurdert en gang med min sidevogns sykkel, enda den går jo bra.

Så dette er en av grunnene til at jeg har kjøpt egen bil, da er muligheten for å overleve noe større, og en har øyne som en ugle, og føler om det er noen på feil kurs i forhold til en selv.