Dagen i dag har gått med til forskjellig, noe av dette hadde jeg ikke hadde planlagt. Det som var planlagt var å hente en elektriker utenfor sjappa klokken 09.30, der var det ingen mann, egentlig som forventet. Men kona nevnte i går kveld, at vi ( jeg ) kanskje skulle kjøre dei to damene jeg henta i Hu Hin, et lite stykke mot Phuket i dag en gang. Når jeg var å skulle hente elektrikeren så var damene reiseklare, og ikke kunne di snakke annet en Thai, og det kan ikke jeg så mye av. Ringte å vekket kona, ( hu er flink til å sove smiley) å ba hun dra seg til sjappa sporenstreks. Etter ti minutter kom hun, og sa at damene skulle egentlig reise kl. 11.00. Dette klokkeslettet viste jeg heller ikke om når jeg sto opp. Og enda var ikke elektrikeren dukka opp. Så jeg bare kjørte av gårde med damene, som skulle en mnd. På massasje skole ? Trodde i min uvitenhet at dei var utlært. Og på vei mot Phuket, betyr nesten til flyplassen som er langt forbi Phuket. Og elektrikeren kom klokken 11.00, ikke mye forsinka det smiley

Så til dagens bilder, her det broren til kona sin datter ( den største ) og søsteren sin datter den litt lubne. Her er dei stasa opp i skoleuniform, noe jeg personlig mener vi burde innført i Norge også. Tenk på hvor mange som blir mobbet for sine klær, og hvor mange foreldre som sliter med å ha råd til desse merke klærne.

Og jentene er stolte, og alltid blide når jeg kommer på besøk, enda det er di som får minst fra den rike utlendingen.

Her er bare et vilkårlig bilde gra en hovedvei, som for en gangs skyld er lite trafikkert. Veiene ser tilsynelatende bra ut, helt til en begynner å kjøre. Mye huller og skader i veibanen, det meste skyldes vist all tungtrafikken. Så når den langsomste linja er utslitt humpete da kjører trailerne i det andre sporet. Og for å gjøre det ekstra vanskelig, så er det noen fortsatt er i venstre sporet, og di som driter i alt i høyre sporet. Det betyr at du vil raskt fram, da er det slalåm som gjelder, ikke etter boka men sånn blir det.

Sånne oppstasa gjerde og porter har jeg også vist før, og noen koster virkelig på seg mer en andre. Dette er inn til et flott hus i Hua Hin, hadde Lottoen virka, så kanskje jeg også hadde kosta på meg noe sånt. Men det hadde jeg ikke gjort oppe i nord, for det er å håne dei fattige synes jeg, men her i sør som mange har sånt, da synes jeg det er greit.

Så blir det litt om lasting av store og små biler, her i Thailand selvsagt. Tror mange som jobber i biltilsynet i Norge burde tatt seg en tur hit, å sett hva som går an, og i tillegg overlever med det. smiley Nå er det vel for lite regulering her nede, og for mye i Norge. Men hadde vi kjørt Norske forskrifter her, så hadde landet stoppet fort. Men når det skal sies så har dei mange veiestasjoner for tyngre kjøretøy her nede, og dei er flittig i bruk også.

Her er det en med utbygging i alle ender, for å få med seg nok høy. Er liksom ikke plass til to sånne på en smal vei, men her som bildet er tatt hadde det nok gått. Hva skjer om det blir et skikkelig vindkast fra siden, om han ikke velter så bytter den garantert fil i veien.

Denne PicUp en hadde sikkert heller ikke tålt så mye sidevind, det var tydeligvis sjåføren klar over for det gikk sakte i svingene, så at vedkommende følte at tyngde punktet var noe høgt vil jeg anta.

Den siste er stappa med bur for høns, som det selvsagt er mange av i hvert bur. Nå vet jeg ikke hvordan dette foregår i Norge, men tror det må være et trist liv inne i senter for lasten, og lite oksygen. Så om alle overlever turen er jeg usikker på.smiley