I dag starta dagen helt fortreffelig, ikke noe gikk skeis. Så hva skjer da senere i dag er ikke godt å vite, men en får leve i håpet. Dykker kurset i dag var i et basseng, og det er det vist i morgen også. Jeg trenger nok en del trening og oppfølging til å få alt til å sitte, spesielt dette med å tømme maska for vann, under vann. Vannet har en tendens til å komme in i kroppens store hulrom, altså hodet smiley

Dette bildet tok jeg for noen dager siden, det er fire eller fem sånne stabler med armerings jern mitt i mellom to trefelts veier. Så her skal det tydeligvis bygges noe stort, som kanskje kan lette på trafikk korken i dette området. Men hvem vet hva det kommer ut av dette ?

Her det nok vært skralt med mat, så alle her merker nok krisen i Europa. Og kanskje Russerne sin sparsomhet går ut over kostholdet til rottene også. Noe har vartfall gått galt for dette krypet.

At det finnes folk her som vil vise deres gode økonomi er vartfall sikkert, for dette må da være toppen på gigomani J Sofaen er så stor at det må en diger skap bil over 7,5 tonn for å få plass til dette monsteret. Her må det jo være plass til en 25 Thaier, uten at dei sitter trangt. Vel 38 000.- Nok koster hele saken, å for den summen så kan en innrede et lite hus her, med møbler og hvitevarer som er gode nok.

Her er jeg på tur å besøker Gunnar fra Fusa, og hans kone, og tror dere ikke at jeg ble dytta i en Cognac, den var faktisk så god at jeg dytta i meg to smiley Dei bor på det flotte hotellet, så jeg er faktisk litt misunnelig. Og det som er ekstra stas når gode venner er her, er at jeg slipper å spise alene kver kveld. Kona jobber stort sett hver kveld, og det å lage mat til meg har ingen prioritet. Og siden jeg liker å tusle en tur til sentrum, så er det jo trivelig med så lystige mennesker rundt bordet. Og jeg og Gunnar er litt like på en sak, vi liker å prate så det blir ikke mye kjedelig rundt våres bord.

Og sånne som dette finnes det mange av, når det ikke virker lengre, eller ikke har bruk for den lengre, da forlater vi bare den der den stoppet. Det er jo trist at hus eiger eller sykkel eiger ikke kan rydde, for det er ikke pent sånn som det står rundt om.

Dette er også en normal transport etter veien, noen ganger sågar en sidevogns sykkel som trekkvogn. Hvordan dei får driten til å begynne å trille er for meg ufattelig, kanskje det er menge bak som skuer til farten er akseptabel. Eller at motorsykkelen er giret veldig ned, så at fremdrift er viktigere en fart. Ikke vet jeg men atter en gang, jeg tviler på om vi hadde kommet så langt i Norge på denne måten.