Det var en grunn til at alt gikk så bra i går, det var bare for å lure meg til å tro at nå er munnsår, magesjau, utslett og forkjølelse over.

Men det var det ikke, så da ble det ingen dykker skole i dag, og i stedet så ble det en tur til legen. Der kunne jeg fått igjen alle pengene, om jeg hadde hatt med meg forsikringskortet fra Europeiske. Av en eller annen grunn, så har jeg med meg begge kortene fra i fjor, skjønner ikke hva jeg har rota til. Men uansett så er det nå antibiotika som gjelder.

Så til dagens bilder, dette er en Sveitser som tydeligvis har lang ferie, og er på et annet lønnstrinn en meg. Dette må da være en dyr ferie bil, den drar nok diesel også så de monner. Men hadde jeg hatt råd, så hadde kanskje en sånn ekspedisjon vært noe for meg også. Startet i Norge å sluttet i Asia.

Her er det en av herrefolket sine staskjerrer, god hold var den også. Første gang jeg har sett med så stor motor, og i kabriolet utgave. Burde kanskje venta å sett hvem som eide bilen, eller vartfall kjørte den. Om den er en kar med liten sleik på toppen, og en kort bart ?

Sånne bryllupsbilder på stranden er vist populært, for dette ser jeg flere av i uken. Eller er det bare fotografen som synes det er fint, og lurer brudeparet til dette. For det er stort sett samme fotograf jeg ser, så kanskje han har funnet en måte å tjene til livets opphold på, som ikke plager så mange. Bare et brudepar som betaler, og dei er vel så lykkelige i øyeblikket at dei ikke tenker på alt smiley

Her skulle jeg hatt telelinse, og polaroid briller, fikk noe av det jeg ville ta bilde av, med helt nederst i bildet. Det er vist noen ørne lignende fugler, i en diger flokk, har faktisk aldri sett så mange fugler av dette typen, samlet før. Faktisk er det første gangen her nede at jeg ser så mye fugler, har sett andre typer også uten at jeg har fått fanga dei på bilde.

Denne sidevogns sykkelen var særdeles godt lasta, det var vist sjåføren også klar over, for en gangs skyld så kjørte han seint, veldig seint. Men når jeg var av gårde i dagmåres med Honda scooteren, og sto utenfor å fulgte trafikken å så etter rare saker. Da kom det en ungdom på en sånn tilsvarende sak, som var uten last og med det gikk, inn i svingen med et lite vognløft mens han tasta på mobiltelefonen. Han kunne nok kommet langt i sidevogns racing.

Og dei sidevogns syklene her har nok gjort sitt, tror dei blir her en stund til. Kanskje noen forbarmer seg over metallets verdi en dag, eller en optimist som tar saken å får dei på veien igjen, ikke det at jeg tro på det siste, men håper. Dei har vartfall stått her ei stund, det er steike sikkert smiley