Atter en dag i herrens vingård, og jeg benytter meg lite av fasilitetene. Ikke det at jeg legger meg sulten eller tørst, men maten smaker ikke, og det er på hekta at GinTonic smaker også.

Vært litt på stranda i dag også, sammen med gode og trivelige venner. Ikke bader jeg for mye heller, og i sola er det heller ikke så gøy, men hjem til kulden vil jeg vartfall ikke, men det må jeg jo, så Dagfinn får reist til varmen smiley

Det minker på bilde materiale og jeg leiter med lys og lykte, etter det som er verd å nevne, sikkert ikke alt som er like inntresant, men jeg vet ikke bedre smiley

Her er det en bil som er mitt i blinken for ungdommen, stasa opp med mye greier, å senka så mye at den sikkert ikke er kjørbar. Og fjæring og komfort tror jeg det mangler i bøtter å spann, tror faktisk at PickUp en min har bedre fjærings komfort. Det er jo så at dekkene også skal ta opp ujevnheter i veibanen, noe jeg ikke tror denne bilens dekk gjør.

Dette er vartfall en greie jeg skulle kjøpt før, og installert for lenge siden. Trodde at et par T-sjorter og ei stutt brok, i ny og ne var lite å vaske for hånd. Men så kom det sengklær, håndklær og alskens saker som skulle inn i dette apparatet. Apparatet er av en normal moderne maskin, noe kona ikke ville ha, for det var for nymotens, og jeg som trodde jeg var gammeldags J Men i dag etter noen uker med dette apparatet så er hun strålende fornøyd, vartfall når avløps slangen blir lagt ut på bade gulvet, og ikke i oppholds rommet smiley

Så var jeg og fikk ordna med 12 000 kilometer service på den ene Scooteren, det var en liten time så var det byttet olje og filter, samt luft filter. Dekkene er sjekket ang. luft, og bremser er gått over. Og for dette måte jeg ut med 21 Norske kroner, ble liksom ikke fattig her da. Og da kommer neste spørsmål opp i mitt lille hode, hvorfor passer da ikke den vanlige Thai bedre på sine kjøretøy da, riktignok har dei dårligere råd en meg, men det får da være måte på. Er ikke billigere å sarve ned kjøretøyet, så mye at en må kjøpe nytt.

Vet ikke om jeg har lagt ut bilde av dette før, men det er en anordning som jeg virkelig synes om. Burde så gjerne vært innført i Norge også. Både grønt og rødt lys teller ned, fra et gitt tall, og om det tallet endres med trafikk mengden vet jeg ikke, men føler at det er sånn noen plasser. Her får en tid til å se om en rekker over før det blir rødt, eller hvor lenge en skal vente.

Lenge siden jeg har hatt med sånne elektro saker nå, så nå var det på tide. Denne fine ansamlingen av kabler rundt en trafo, var rett over veien for Honda verkstedet. Og jeg blir like tankefull hver gang jeg ser sånt, og tenker. Hvordan i huleste finner dei ut hvem som er hvem sitt, uten å måtte følge kablene fysisk. Men det kan hende elektrikeren hjemme skjønner det, og jeg håper vartfall at han som jobber her skjønner det smiley