Da er vi kommet til 29. i den første måneden i det herrens år 2013, som heter 2056 her jeg er nå, det er vist etter Kinesisk tidsrekning. Men uansett hvilken tidsrekning jeg bruker, så skal jeg snart hjem, og du verden som jeg gleder meg……………………. Til å gå av fra dette arbeids livet, og slippe snøen og kulden smiley

Dykker kurset i dag gikk strålende, medisinen jeg kjøpte på lørdag virket fortreffelig. Og i dag fikk endelig prøvd ei maske, som passe det gamle kranhode, så nå er ny maske handla inn. Og det er bra, for da slipper jeg ubehaget med å tømme maska hele tiden. Noe som for meg ikke er det mest behagelige jeg gjør, sliter litt med teknikken og øver videre i morgen. Da blir det i det store havet, som er dypt som bare det. Men jeg skal da ikke så langt ned smiley

Dagens første bilde er tre stk, handle mat og frukt scootere, sånne som er vanlig over alt her. Denne gangen har jeg knapt handla mat på en sånn,

men dei gangene jeg handler der, være seg frukt eller vanlig enkel lunsj, så har jeg til gode å blir sjuk.

Her er bilde av en tilhenger som dei drar etter en scooter, med en mindre båt oppe på planet. Og kanskje et par karer også, fatter ikke at det går, men nå tenker vel vi i Norge for mye sikkerhet, det er jo ikke tema her. Går det så går det, tror jeg det handler om i ganske mange saker her, og kanskje vi skulle adoptert mere av den avslappa stilen dei har her. Kanskje det hadde vært mindre hjerneslag og annen stress sykdom hjemme da ?

Dette er en ny av året anordning, som er montert i Kata, dette tror jeg ikke jeg skal prøve meg på, for å ligge her nede med brukket fot og stolthet, vil jeg ikke utsette meg for. Er jo imponert over dei som får sånt til, og hadde jeg vært en mannsalder yngre, så kanskje jeg hadde prøvd. Og muligens fått det til, etter noen ukers trening. Sikkert et stasligt produkt for ungdommen som klarer å mestrer sånne saker, og sikkert en fin trenings plass.

Her er det selvtillit så det holder, denne unge Russiske dama poserte for mannen eller kjæresten i lengre tid, bilder an mass med: se så fin og sexy jeg er. Dama var riktignok bra hun, men hadde hun ikke juksa så mye med å holde inn magen, så hadde jo bildet blitt rett, og i tillegg smilt litt. Hva er det med Russere at dei ikke smiler, er det et resultat av at dei har vært innelåst så lenge, eller er det deres være måte ? Jeg klarte ikke å dy meg, så når jeg gikk ned til sjøen så drog jeg inn vomma, kun for å demonstrere, og jaggu gjorde ikke dama det også, uten å trekke på smilebåndet.smiley