Det er hektisk om dagene, og om kvelden. Det er kurs og saker som ordnes på dagtid, og ut å spise med venner på kvelds tid. Ikke kan jeg være tungt beruset heller, for det passer seg ikke i forbindelse med dykker kurs. Nå er det kun en dag igjen av kurset, og det er fra båt. Håper for min del at det ikke er for mye bøljer, for det liker jeg egentlig ikke, blir på en måte sjøsjuk. Og så har jeg min dust, bestilt enda en dykker tur med båt, en kan jo lure på seg selv i blant.

I dag ble det handlet inn, den nye dykker masken, svømme føtter og sko, samt en dykker computer, så nå er det snart handlet inn det som trengs. Og mer en dette har jeg egentlig ikke plass til i den lille leiligheten.

Bilder er jeg straks tom for, eller skal jeg være ærlig å si som det er. Dette er dei siste bildene jeg har på PCen så langt, så jeg får da håpe at det blir noen dykker, og båtbilder dei neste dagene. Så om det ikke kommer blogg en dag, ja da er jeg tom for materiale.

Her er mister Engevik i slag, her jeg hørt mye rart, og selv fortalt mye rart. Vi liker å drøse begge to, og dette har vært noen hyggelige dager sammen med Gunnar og dama ( som ligger i sjul ) Vi har pilsa oss på stranden, vært ute å spist, og på tur rundt i området, og jeg er glad hver gang jeg treffer sånne hyggelige mennesker. Så på torsdag da blir det den berømte båtturen som jeg selv har bestilt, sammen med venner fra Bergen ( og Sverige ) Herr Engevik og dama er jo på vei hjem, så da får jeg klare meg selv smiley

Her sitter jeg å venter på en ungdom fra Stord, han har også vært her i noen uker, og ikke sløst vekk tiden i skyggen, han er jo brun som en neger, vartfall nesten. Hyggelig ungdom som også reiser fast hit, så da treffer jeg han nok igjen, om ikke i morgen så en annen dag, eller neste år. Dette bildet er tatt mot rundkjøringen i Karon, fra Kata siden, ikke noen kjente på bildet for min del, men sikkert for noen andre smiley

Her er det dykker senteret ( eller hva jeg skal kalle det ) der lærer og eiger er fra Australia, og er en meget sympatisk kar, for å si det sånn så er han min rake motsetning smiley Her er det bilde av den nye hjelperen hans, som organiserer når Matty er på dykking, eller på trening som han ofte også er. Her har jeg fått verdens beste behandling, for det skal jaggu tålmodighet til å lære en gammel kranfører, å oppføre seg under vann. Har jo brukt et helt liv til å lære meg å være i høyden, ikke i havet. Så dette firmaet kan anbefales på det varmeste, også når det er litt kjøligere smiley

Denne flotte chopperen ( som vist nok betyr kjøtt øks ) tror jeg er basert på en Honda, eller tar jeg feil. Det vet sikkert noen andre, men jeg tipper vel rett når jeg sier at det er en Japse motor der. Uansett så såg bygget vakkert ut. Enda jeg ikke har sans for sånne fødebenker, men alt kan være pent på sin måte, og jeg trenger ikke like det som du liker, eller omvendt smiley

Og dette var da alt fra den gamle våte kranføreren denne dagen, så får jeg satse på mer materiale dei neste dagene.