Dagens blogg går vel nesten helt til dykking, og det rundt det. Jeg sliter fortsatt med å få masken tett, og det er vist verken masken eller trynet til kranføreren, men måten jeg tar den på etter tømming av vann, eller når jeg kun skal blåse den ren for vann, den er så langt fra fullkommen som overhodet mulig.

Men første bildet tok jeg i dag morges, altså i går morges smiley Her er det ikke mye tre rydding for strømkablene, sikkert ikke før det ikke virker lengre. Tror bare det er sånne særlinger som meg, som ser dette, og lurer på det. Hvorfor må alt vente til det er for sent, det lurer dei fleste utlendinger på smiley

Her er vi ankommet dykkerbåten og er selvsagt blant di første, Matty og jeg er like på den måten, det er rett å være der til avtalt tid. Nesten alle flaskene som vises på bildet, blir brukt, og det er kun en flaske pr. person. Selvsagt læreren min bestilt ekstra stor flaske til meg, jeg sluker luft på samme måten som Cognac . Og det med å bli sjøsjuk, hadde det ikke vært piller for den slags om bord, da hadde det gått ille med mannen. For det var store nok bølger for denne båten og alt fra siden. Og bak på badeplattformen satt det flere fra Korea, og leverte sin frokost.

Dette bildet er av en dykker båt som låg ved siden av oss ved kaien, og navnet er det ikke noe å si på. Men om båten blir bedre av den grunn er usikkert, eller er det sikkert, at det ikke hjelper smiley

Her er det bilde av dykker instruktøren som er fra Australia, og du verden for en trivelig fyr, og flink og tålmodig på lære fronten. Tror faktisk en skal være veldig tålmodig for å lære meg dette, det er så mye nytt for meg, og en er vel ikke blitt kjappere i nøtta med årene. Det virker ikke sånn på mitt hode J Det er han som driver butikken/ firmaet også, og ordner med kurs og turer, det er kun opp til deg hva du ønsker.

Her kom det en sneile båt forbi, med navnet til en eldre kar på siden. Jeg for min del trodde at han dere Leonardo hadde lagt på røret for lenge siden. Båten er fin den, og i dette området var det enormt med seilebåter, dei fleste i katamaran utførelse. Sikkert fint å seile her nede, og være sin egen herre hvor en vil bo, og nyte strand livet. Kanskje dei har med kompressor og dykker utstyr også, da kan en bare hoppe i det, der en måtte ønske. Og appropo ønske, det jeg ønsker og ikke være så sjøsjuk, å ha råd til en sånn stor båt. Bare nyte livet her i varmen.

Det er ikke godt å få fram på et bilde hvor mye en båt ruller, og for sjøfolk så var det sikkert ikke så mye, men for kranføreren var det mer en nok. Hadde jeg vært oppe i andre etasje, da hadde jeg garantert blitt sjuk. Men det heter kanskje ikke andre etasje, men flybrygge, det tror jeg det heter smiley

Og det er jo synd at jeg enda ikke har fått kamera som tar bra bilder under vann, og der jeg var i dag viste instruktøren meg en slange, og den var vi ganske nærme. Når vi kom opp i båten så sa han: dette er den giftigste av alle slanger, om det gjelder kun for havet vet jeg ikke. Sånn lærdom er jo grei å få med seg, så en ikke finner på å leke med dei smiley