Da er jeg kommet til en ny måned, og den skumle hjemreisen nærmer seg. Og det er ikke noe jeg gleder meg til, men må en så må en. Dykkingen i går var den siste for meg denne turen, alt utstyret må vaskes og tørkes, før det pakkes ned. Og dykker sertifikatet då får jeg vist i løpet av dagen. Og reiser dere til Karon, og ønsker å teste dette med dykking, eller være med på dykker turer, da kan jeg anbefale:

Matt Vale ( PADI ) Tlf: +66 841571085 eller mail: info@ecodivingcentre.com

Adresse : 526/27 Patak Road Muang Karon Phuket Thailand.

Her er det bilde fra andre høgda på dykkerbåten, og ned på dei som kommer opp, og skal om bord, noen er på dusjing, da noen er mer redd sjøvann en andre. Jeg var blant dei første ut i havet, så dermed også blant dei første opp igjen. Det ble to dykk denne dagen også, og da sammen med instruktøren og to nye elever. Gøy er det, når en begynner å få draget på det, og maske tømming og å få den tett igjen, går også bedre for hver dag.

Andre bildet er av mine venner, som fikk meg til dette, og det takker jeg for. Dykkingen har gitt meg mye og mer skal det bli, og etter hvert så får jeg vel dykke sammen med dei også. Og vi har det koselig sammen på land også, det er mye latter og moro og sånne mennesker setter jeg stor pris på.

Speedbåter heter vel dette, som det er i søkk og kav av her nede. Og akkurat denne fargen er det så mange av i Rawai at en blir helt satt ut. Og alle med to til tre påhengs motorer med 200 til 300 hestekrefter pr. stykk. Det må da dra noe uhorvelig med bensin, og det må jo kunden betale, så jeg må nok spørre en gang hva en sånn tur koster, eller om det er time basert? Her har jeg fanga to fra samme firmaet, en hver sin vei. Ikke så godt å se da jeg ikke har telelinse med meg her.

Her er også en artig båt sak som jeg tror kalles Long tail, det er jo ymse motorer på dei, men en ting har dei til felles, dei bråker noe inn for jæ…g. Har aldrig selv reist med sånn båt, men studert dei på nært hold, og det er mange finurlige patenter.

Her er det frukthandlerne holder til i Karon ”sentrum”, her er utvalget og kvaliteten stort sett veldig bra, da helst på egenprodusert frukt ( Thailand ) Import kan være litt ymse kvalitet på men godt nok, en skal jo ikke være kresen når en er på tur.

Denne saken hadde jeg ikke forventet å se her, vartfall ikke bak en liten PickUp. Det er vel en type kompressor for luft, og her må da det kun være i betong dei kan bore. For det meste av byggeplassene er det jo kun jord, men kanskje den brukes til noe lurt J Men at den har bremser som kan stoppe den, det tviler jeg på, men det er vel ikke så nøye J