Da er det lørdag, og her er det ikke noen forskjell på den måten. Det blir vel å finne seg en plass å spise til kvelden, og kanskje treffe noen venner, da blir det kanskje en Gin Tonic også, og det jo bare helsekost. Rødvinen jeg kjøpte for noen uker siden, på en 2. liters flaske har blitt dårlig, så da finner resten av vinen seg en tur i dass smiley

Dagens bilder er under vann, eller rettere sakt nede i den store sjøen. Bildene har jeg fått av min Svenske venn, og jeg takker så mye for dei fine bildene. Neste gang jeg skal ned hit, så får jeg håpe at mitt undervanns hus er ankommet, rart at det skal ta mange mnd. å skaffe det, kanskje noen har solgt meg et kamera, der dei ikke kan skaffe undervanns hus allikevel ?

Men attende til bildene det det første er av sjølvaste kranføraren, på dypt vann, nei egentlig ikke men dypere en en kranfører normalt befinner seg. Her det som vanlig denne saken jeg trener på, som jeg sliter med. Det er å få maska tett og tom for vann, og la det være sånn smiley

Her er det mine venner som koser seg under vann, og dei har jo etter hvert fått seg en del erfaring. Som jeg på sikt håper dei kan dele med meg, der nede under vannet. Mye fint å se på bunn her nede og det kommer kanskje på neste blogg.

Her er det min instruktør og dattera til min svenske venn, det var hennes første dykk og det gikk jo strålende, litt problem dei første minuttene, men hu fiksa det bedre en meg. Og jeg tror jenta koste seg fælt under vann, hun smilte som en sol på veien hjem.

Her er det samme Svenske jenta og hennes type, arm i arm med instruktøren. For sikkerhets skyld så nevner jeg det, det er instruktøren i midten, og elevene som svømmer og læreren som styrer. Dette var deres første runde under vann, neste runde litt senere på dagen gikk det strålende for begge ungdommene, og den gamle kranføreren smiley

Sånn ser det ut på ca. 10 meters dyp, vil tippe at det er på det dypet bildene er tatt, klar sjø og meget god sikt, og nesten ikke maneter. Det er så mye fint å se der nede, og mye farlig. Det er bare å vite at en ikke skal røre, eller ta på noe, da går det jo fint.

Denne fisken som dere ser rett i trynet, den var vist en sinna mann, hadde vel sitt eget revir den passet på, så den bet fotografen flere ganger. Så dei vet å passe på der nede også smiley

Som dere ser, om bildene er ganske så små, det er fint der nede. Jeg tipper og tror at flere en meg har lyst å dykke eller snorkle her nede. Varmen i sjøen er det heller ikke noe å si på, jeg sjekket computeren på ca. 12. meters dyp, og der var det 28. varmegrader, det er vel noe varmere en en god sommerdag i Norge, på land smiley