Da er vi kommet til søndag, og dagen i går gikk med til å nyte livet. Det var tur med venner til en liten strand, for snorkling og soling. Jeg var turoperatør for fire Svensker, og da ble det jo gratis tur J Det var mitt påfunn og da tar en ikke betalt. Men snorklingen gitt å H…te for meg, da den snorkelen jeg kjøpte i fjor, var lekk som en sil. Nå er det kjøpt inn ny snorkel, så da håper jeg får en fin tur i morgen. Da blir det kun scooter tur sammen med to venner, og det kan være greit med en litt roligere dag før en skal pakke ned alt en har.

Så i morgen ettermiddag da er det å vaske bilen, inni og utenpå, parkere og ta ut batteriet å sette det på permanent ladning , men en C.Tek lader. Så sånn får det stå til neste gang jeg kommer ned. Selve bilen skal pakkes inn i to lag, først Toyota preseningen så blir det en bedre en utenpå, og så blir alt dette festet med strikk og stropper.

Ellers så er det ikke så mye å si om bildene, jeg er litt lei siden hjemreisen nærmer seg, og det er jo ikke så mye å forklare. Det er bilder fra samme dykkerturen.

Eneste som er verdt å studere er bildet med en liten slange ( orm ) på, det ble meg fortalt at dette er blant verdens giftigste slanger, og det finnes en del av dei her Den er ca. på mitten, og litt oppe i bilde nummer tre, skal prøve å klippe og forstørre dette bildet, når jeg kommer hjem. NÅ er dette utført 🙂

Neste billedserie kommer kanskje når jeg er kommet meg ut i havet, da får jeg kanskje litt tid på kveldene. Så om jeg har mer stoff da, så ser dere når det kommer.

Takk til dere som har fulgt meg, og gitt fine kommentarer.

Mvh Kranføreren.