Litt gammelt nytt, og nytt, som er nytt smiley

For noen år siden så var lysten veldig tilstede for å la Thomas kjøre min Harris Supermono, i det skandinaviske mesterskapet. Dette ble det desverre ikke noe av, da jeg var litt usikker, på grunn av diverse saker som en ikke trenger å nevne her. Her er et bilde etter at Thomas prøvekjørte min Harris Supermono for noen år siden.

Men i dag kan jeg se tilbake på dette å angre, for Thomas har satt nye rekorder, uansett hvor han kjører, men sin Superstock sykkel. Men å være etterpå klok hjelper ingen, men ser for meg rundetidene til denne unge herremannen, på min gamle sykkel. Det hadde vel blitt banerekorder som ingen av oss “gamlinger” kunne drømme om, ei heller på sikt. Her er det bilder fra MC mesen, der den unge herremannen var trekkplaster på Forbundet sin stand.

Nå kan jeg sitte her å angre, for at jeg ikke satset på dette …Og her er et bilde fra ungdommens eget bibliotek, som jeg tok meg den frihet å bruke. Denne ungdommen tror jeg kommer langt, det håper vartfall jeg.

Da bytter jeg tema til foto, noe som for meg også er en inntresant sak. Jeg håper jeg blir en bedre “undervanns” fotograf med dette kameraet. Nikon 1 er testet på tørre landet av meg, og jeg er godt fornøyd. Her er det 10-30 mm linse til dykker bruk, og en linse på 30-110 for for sol og sommer, over vannUansett hvilken linse så imponerer apparatet meg, gode bilder og et lite og hendig format, på alt untatt dykkerhuset. Dykkerhuset er også imponerende ( ikke testet under vann ) med alle sine finesser, her kan jeg velge mellom HD film eller enkle bilder, bare med et lite trykk. sooming fungerer også lett med denne 10-30 mm linsen. Billigt ble det ikke, men hvorfor skal alt være så billigt da smiley