Da er jeg på liten tur rundt i sørnorge, på bilferie med campingvogn. Har liksom alltid reist med motorsykkel på ferie, så dette betyr vel at jeg er eldre, og mye mere frostig 🙂 Det var en del regn i 2012………

Veiene er ikke alltid så breie i dette landet, en plass der jeg ligger bak en annen bil med campingvogn, der må jeg bare stoppe for motgåene bil. Jeg har en breiere vogn en han foran ( kjenning foran ) og om jeg har mere angst, eller dårligere å sikte/ beregne vet jeg ikke, jeg følte at det ble veldig trangt.

Har endelig innstalert nytt film og bilde redigerings program, fikk reinnstalert hele den stasjonære PCen i går, så no har jeg fem harddisker som jeg kan rote på, og C-disken ble selvsakt en SSD 🙂

Så nå er det å forske mere på det nye redigerings programmet, og prøve å skjønne det etter beste evne.