Da tar jeg neste avsnitt, i dette å renovere hus, uten å kunne det.

Halve taket i stua var av den gamle sorten, Blog Imagesom ikke lar seg ordne, og like godt var det, for der mangla det også isolasjon, egentlig ingen bombe. Det vises i på bildene her at det forekommer støv. Blog Image

Det blir mye boss av sånt,, og det forsvinner heller ikke av seg selv, sånn som pengene gjør, når en holder på å renoverer. Blog Image

Etter vi (en god venn som hjalp meg her) hadde isolert, så ble det nye plater i taket.

Så var det dette påbygget da, som måtte rives.Blog Image Her blir det støpt nye ramme til reisverket, beint ble det ikke, men bra nok.Blog Image

Så var det dette kjøkken taket, leita etter spikerslag så lenge, at det ble brått bestemt å rive taket, og det var like bra. Blog Image

Der var det heller ikke isolasjon, og fikk sett at andre halvdel av stue taket er isolert, og i den delen, var det også montert tak plater.

Og det elektriske var heller ikke bra i noen tak, så der har jeg hatt fagfolk til å sette opp nytt, og du verden så mange punkt en trenger i dag ?

Dør åpningen inn til kjøkkenet ble også flyttet, like greit når en først er i gang. Blog ImageDa ble det mye mer benkeplass, men ikke plass til spisebord. Men hva skal en med to spise plasser, er det ikke nok å ha en i stua, er jo bare 4. meter å gå.

Veggene i stua, kjøkkenet og gangen blir også nye, her er det veggplater som er på vei til søra Bømlo, og min bil er også full av bygg materialer, jeg kjører bak denne bilen, bildet tatt i fart.
Blog Image

Her er vi (Reidar og jeg) i gang med å plate veggene i stua, laser er kjekt å få låne, men å få alt beint er en annen sak, huset ligger liksom til ene siden.
Blog Image

Her er vi neste kommet rundt hele stua med å plate. Blog ImageOg døra dom sto der, den var “brukt”, men ikke helt oppbrukt, så den ble bytta med døra ned til kjelleren. Kjellerdøra var for smal og dårlig, det samme med stuedøra, den var også for smal, Blog Imageså nå er begge gått opp et hakk i bredde (dørene altså), en blir liksom ikke smalere på mitten med årene.

Så nå begynner stua å blir bra..bare resten igjen J