En må jo bare innrømme at alt bosset ikke ble fraktet vekk, har jo på denne tiden kjørt vekk ca. 10 stk. PickUp lass.Blog Image

Så nå ble det bål av resten, over tre dager ble det brent, og det hadde nok blitt ti lass til, spart transport, og spart 1500.- kroner på avgift.Blog Image

På kjøkkenet var det tidligere et alt for stort vindu, nå er det et i høvelig størrelse. Det kan åpnes og gir også fint lys over kjøkkenbenken, uten at alle ser inn til meg.Blog Image

Og kjøkkenet blir mere og mere ferdig for hver dag, eller skal vi si uke. Alt det som er utført i kjeller taket med rør etc. det vises ikke mye, men det må liksom til da.Blog Image

Denne døren til stuen har gitt meg flere grå hår (er de mulig) av og på med justeringer her og der, vekk plater måtte løsnes for å shimse, så at den ble bedre. For å si det som det er, døren ble aldri helt bra, den kommer under selv lukker modellen. Kan det ha noe med at huset er en mule skeivt.Blog Image

Og så var den veggen også ferdig, kledning og isolasjon med at det medfører, er utført etter norsk standard, hvartfall så nærme det lar seg gjøre. Kun vinduene mangler.Blog Image

Her er det noe jeg skulle komme tilbake til, ikke slukristen som min gode venn har laget til meg (takk Reidar), men alt vannet som ikke ville ned der, men inn i huset og i garasjen. Reidar og jeg jobbet en hel dag, eller var det to ? For å få åpnet systemet og finne ut hvordan det er laget under asfalten, for det vet ingen, ikke engang dei som har laget det. Blog Image

Men dei to gode vennene fant problemet til slutt, etter å ha brukt krypedyse på høytrykksvasker, stakefjør på 25. meter, og til slutt støvsuger. Da fant vi problemet, det var et plastlokk, en stor plastkopp og en liten plast ball, dei lå å stengte inngangen til samle kommen. Nå virker det å takk for det. Dette er det laveste punktet på hele den asfalterte delen av eiendommen. Og alt vannet fra naboen og en del av hovedveien skal også inn hit.Blog Image

Men her på enden av garasjen sliter jeg, det kommer inn vann, litt under der det manglet knotteplast, litt rundt døra osv. og fortsatt kommer det inn vann. Må sel bytte dør, men skal teste med vindsperre foran i helgen, å se om det gir seg da, det har jo ikke akkurat vært finvær i det siste.Blog Image

Knotte plasten ble haste montert i kraftig regn og vind…og det ser dere vel 🙂