19/01-2014
PCen som jeg har her nede har vært død, jeg prøvde å starte den, og fikk kjørt en del selvdiagnose på den, men ikke om jeg fikk den til å virke.
Fikk levert PCen til en “luring” som etter to dager sjekk fant ut at hele innmaten var kaputt, og ny eller brukt kunne skaffes. Alt for den nette sum an 8900 .- Bath for en brukt.
kona mente dette var en luring, så hun ville ha pengene igjen, som jeg selvsakt betalte på forskudd, den dumme mannen jeg er! Kona fikk kranlet pengene tilbake etter noen dager, og vi tok PCen til en seriøs mann, da viste det seg at PCen var helt i orden. Så her ble det spart en del penger, og ikke tok det tre uker å fikse heller, som luringen så det ville ta..Dette heter vel svindler.

Så dagens og årets første utgave har jeg ikke så mye å fare med, men som vanlig er jeg jo hekta på tohjulinger.
Denne saken her synes jeg er flott, mye vakkert arbeid og flotte deler.

Og her har en Franskmann kosta på seg lakk til den nette sum av 200 000.- Bath, dette for å vise at han har penger…eller bare litt sær ?

Her bor jeg nå, et lite og koselig hus med gjesterom, og sånn derre aircondition på begge soverom, det er jo nesten et must for oss som kommer fra nord.
Og plass til bilen under tak er det også, men for øyeblikket står den ute, litt trangt å kjøre den inn under takk, så det blir vel bare når jeg er i Norge.

Her er jeg på tur med noen kjenninger fra Stord, ble for liten plass i bilen så dei gamle ble lasta på planet, og helst måtte jeg rygge inntill noe, så at det ble lettere å komme av og på. Hadde en aldeles fortreffelig tur med mye latter og morro.

Her ser jeg litt skeptisk ut, og uten å lyge…..det var jeg. Vet ikke hva som rører seg på loftet på en sånn fuggel. Men fin og majestetiske det er fuggelen….snakka ikke om meg selv altså