Har egentlig ikke så mye å fare med, men får da tatt litt bilder og sett noe.
Har vært opptatt med å gjøre ingen ting, og det krever sin mann.

Prøver daglig å skaffe noen penger tilbake fra denne skredderen, det var noen fra Stord som bestilte og betalte sine klær her. Klærne ble ikke ferdig til rett tid (første feil), så da ble det forskudds betalt for frakt til Norge.
Så kom det kjenninger av disse menneskene til Karon, og dei ville hente klærne og ta dei med hjem, pluttselig var klærne vanskelig å finne (feil to).
Ikke handle her >
Dei ble funnet til slutt og tatt med hjem, og da er det pengene for frakt som dei mangler, dei fikk ikke dei ut, dei som tok med klærne hjem, og nå prøver jeg og kona.
I dag skal vi prøve å ta med politi på huset, og håper da det ordner seg.

Denne vet jeg ikke om jeg har tatt bilde av før, dette er et bygg som ble laga for noen år siden. Det er et sirene og varslings tårn ved tsunami og lignende. Håper jeg aldrig får oppleve at dette gir lyd fra seg.

Det har nå vært en eller annen person på besøk her, som er mye mere viktig en alle andre. Poiti i hver gate kryss og inn til hver vei, det var ikke måte på bemanning og flagg så langt øya kunne se. Til og med to krigsskip låg det ute på havna her.
Og når kortesjen kom så var det ikke småtteri, biler med og uten sirene foran og bak, i hopetall samt en egen ambulanse. Jaggu føler en seg viktig da smiley
Badevakter og lignende er bra å ha på sånne badeplasser, men her har dei kun et tårn som jeg aldrig har sett folk i. Men det sitter folk i sanden nede på stranden, som passer flaggene som signaliserer om det er trykt å bade eller ei. Det ryker jo med noen i løpet av året, som selvsakt vet alt bedre en dei lokale vaktene.

Motoriserte saker må jeg ha med, om jeg finner noe. Som denne lille hjemmelagete chopperen, den er styggelig liten, og styggelig dårlig sveist sammen. Tror ikke biltilsynet sjekker så mye før dei får skilt, eller er det pengene som rår ?

Denne lille tassen her, er akkurat passe stor nok for en Burmeser jeg kjenner, han jobber i resturangbransjen og rekker akkurat ned til veien på denne tror jeg.

Her tror jeg det er båter etc. som kommer hit for å dø, jeg såg vartfall ikke noe der innenfor “gjerdet” som var vært et liv til. Skrotnisser har venner i alle land, Norge har mange, og her er en av deres venner.

En kreativ måte å fyre grillen på, her skulle dei ha barneselskap og det ble heller ikke spart på noe. Virker som at alle anledninger til et selskap benyttes mere en i hjemlandet, barneselskap her vi selvsakt hjemme også, men ikke sett maken til pynting og styr hjemme noen gang.
Men det var den enkle måten å få fres på grillen som fasinerte meg, jeg er jo enkel å imponere nå det er enkelt nok.

Lurer på om arbeidstilsynet hadde godtatt denne stilasen, det tror ikke jeg.
Ser dere hva som er feil, mangler jo både sparkelist og rekkverk……og kanskje noen småfeil til. Tror ikke denne hadde funka under Njord A, der dei bygger mye stillas i dag.