Prøver med litt til, er jo stas når endelig PCen virker, og jeg har fått kjørt litt her og der i nærområdene.

Her inne i denne veien tipper jeg det bor noen Dansker, skiltet taler vel for seg selv. Personlig synes jeg ikke om å vise hvem vi er, eller hvor jeg kommer fra. Farlangen har jo gods og gull, og mange Thaier er fattige, da sier det seg selv hva som kan skje.

Veiene jeg er på her er vel ikke for den vanlige turisten, bare for dei lokale og sånne særinger som meg. Synd at det ikke kommer fram på bilden hvor bratt det er, tipper det er rundt 30 grader stigning på mange av veiene jeg har vært på nå, og en må ha fart for at scooteren skal klare bakken, og jeg har ikke rare farten ned heller, er jo ikke ventilerte bremseskiver med Brembo calipere heller, men enkel sak fra Honda som skal stoppe alt.

Og uansett hvor jeg kjører så bor det mennesker, den smaleste sti ( har faktisk kjørt mye på det ) og noen plasser er det sågar store hus. Å gå fra sentrum eller hovedgaten og opp hit daglig, da har en ikke mye kranfører vomm etterpå.

Noen er ikke blitt ferdig med huset sitt, gått tom for penger eller arbeidslyst, eller kan det være et ulovelig oppsatt hus. Og jeg har sett, og tatt bilder av store prosjekt som naturen er på god vei til å ta tilbake. Dette kommer senere.

Strøm og dens ledningsnett er jo like fascinerende uansett hvor en ferdes, og strøm skal jo folket ha, det er jo her som hjemme, vi blir avhengige av det. Hjemme er det vel mest varme og lys, samt matlaging. Her er det litt lys, Tv og lading av mobil som er det største behovet.

Her har dei ikke lagt så mye skjel i utførelse, heller tenkt på viktigheten av å få strøm, dette er vel lavspent siden noe ligger på bakken allerede ?

Her tror jeg dei også har et problem med å få berge trafoen, det var da nok folk som såg på, tipper det var en 8-10 personer som studerte problemet, sikkert kommune ansatte siden det ikke var noen som gjorde noe, men bare såg på ?

Og mitt inne i mellom alle stedene turistene bor , som består av små hus, større rekkehus og hotell så fant jeg dette gamle huset. Det er jo sånne hus jeg forbinder med Thailand, ser koselige ut og sikkert praktiske siden dyr etc. ikke kommer så lett opp i hovedelen, tipper det kan være årsaken til byggemetoden, for her rundt dette huset så tror jeg ikke vann kan bli et problem. Huset ligger for langt fra havet til det.